proffsen mänskliga artificiell insemination

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-10-24
Insemination erbjuder många fördelar för de som väljer denna metod för att ha en baby. Det finns en myriad av val inblandade i förfarandet, som alla bär en del proffs. Innan du väljer att använda artificiell insemination som ett sätt att början eller lägga till din familj, måste du veta vilka val ligger framför oss, och hur var och en kan vara fördelaktigt

ensamstående föräldrar

Artificiell insemination inte är reserverad enbart för infertila par. Det ger också ett sätt för ensamstående kvinnor att bli gravida, och för ensamstående män att få barn genom surrogatmödrar. Dessutom är detta förfarande ett allt populärare alternativ för lesbisk och homosexuella par som vill bilda familj, liksom.

Stor framgång Priser

Där finns två metoder för artificiell insemination, vilka båda har stor framgång priser. Den första är intracervical insemination, en process där sperman förs direkt in i livmoderhalsen. Som händer med naturliga umgänge, färdas sedan mot livmodern i jakten på ägget.
Den andra metoden är intrauterin insemination, där spermierna placeras i livmodern, förbi livmoderhalsen. Detta ökar chansen för befruktning eftersom spermierna inte har att resa genom de ibland ovänliga miljö i livmoderhalsen.
annan betydande fördel med dessa metoder är att de är mindre invasiv än andra förfaranden, såsom in vitro fertilisering (IVF).

Kostnad

Ytterligare en fördel för artificiell insemination är kostnaderna. Det är mycket mer prisvärd än andra fertilitet förfaranden, och i vissa fall kommer försäkringen att täcka kostnaderna för förfarandet. I genomsnitt kostar en cykel av IVF $ 8. 158, jämfört $ 865, den genomsnittliga kostnaden för en cykel av artificiell insemination.

Anonym Givare

Med hjälp av en donator, från en spermabank är särskilt lockande att kvinnor som vill se till att givaren har något intresse av barnets liv. Givarna är oftast anonyma, och deras sperma kontrolleras för att säkerställa att de är viril och friska. Kvinnor får information om givarna innan de får sperma. Detta inkluderar detaljer om hår-och ögonfärg, längd och vikt, ansiktsdrag, och ibland information om deras temperament och religion. När en kvinna är intresserad av en givare, är sperma köps och förbereds för insemination. Kvinnan kan fortsätta utan problem, i vetskap om att givaren tecknat borta föräldrars rättigheter vid tiden för donationen.

Kända donatorer

Använda någon du känner som givare kan ha sina fördelar, liksom. Vissa kvinnor väljer att använda spermier från en nära vän, eller genomföra intervjuer med intresserade män för att hitta rätt spermadonator. Detta ger dem en möjlighet att få ökade kunskaper om givarnas personlighet och familjens historia. De kan begära en mer detaljerad anamnes och be att få se sina journaler. De kan också be att givaren kontrolleras för eventuella hälso-avvikelser som kan vara genetisk. Dessutom, med hjälp av någon de känner kan spara pengar åt dem-snarare än att betala för spermier från en spermabank, kommer de bara behöver betala för kostnaden för insemination på kliniken.

Previous:nothing Next:hem rättsmedel för ömma bröst från ammande

Relaterade artiklar


 • Vilka är farorna av själv garvare?
 • feber blister symtom
 • graviditetsillamående botar & lösningar
 • prenatal vitaminer effekter på män
 • hur man blir en bra vårdgivare
 • Hur länge kan du använda ett rakblad?
 • sensoriska aktiviteter för barn
 • hur man känner igen symtomen av en infektion bröst
 • Fakta om massage
 • hur man sova gott om natten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com