spik infektion orsakad av svamp

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-10-12
Inte alla gulnade, tjocka och sköra naglar orsakas av nagelsvamp, men när de är, är svampen frodas under nageln sängen. Detta är ett svårt område att behandla och kräver ofta en daglig behandling under en längre tid att återställa spik till en sund och

Effekter

Trots att en spik infektion som orsakas av svamp drabbar oftast tår kan svampinfektioner förekommer både finger-och tånaglar. Vanligast är den tånaglar, oftast eftersom de hålls mörkt, fuktigt och varmt hela dagen. Detta är den perfekta miljön för svampen att växa, vilket leder till tjock, gul, sköra naglar.

Tidsplan

Mest nagelsvamp behandlingar på marknaden innehåller anti-fungals att döda någon svampar på ytan av spiken och omgivande hud, men det måste få under nageln i syfte att döda svampinfektionen helt. I flesta fall måste spiken hållas så kort som möjligt, rengöras och behandlas varje dag, och en ny, frisk nagel måste växa-infekterade. Denna process kan ta flera månader till ett år, beroende på infektionens svårighetsgrad. Receptbelagda läkemedel kan vara mycket snabbare att döda svampinfektionen än över disk mediciner, men tidsramarna beror på bedömningen av en kvalificerad läkare.

Förebyggande /Lösning

Det finns två delar att rensa upp nagelsvamp : förebyggande och en lösning, eller behandling. Förebyggande vård innebär att man håller naglarna rena och torra, och om nagelsvamp är närvarande, hindrar den från att sprida sig eller fortsätta att blomstra. Dagens aktuella behandlingar kan stoppa tillväxten av svamp och förhindra infektion av den nya spiken när det växer. Detta kommer också att stoppa svampen från att sprida sig till friska naglar.

Typer

Over-the-counter läkemedel för behandling av nagelsvamp är tillgängliga i form av krämer, aktuella lösningar och måla-om vätskor. Det finns anti-svamp och anti-bakteriella mediciner som finns tillgängliga på nätet, såsom ZetaClear, Fugisil, Saprox och Deggercide, som alla arbetar för att förhindra tillväxt av svamp och bakterier. Receptbelagda läkemedel mot svampinfektion läkemedel är tillgängliga via en läkare. De i allmänhet tas oralt och kan åtföljas av en lokal behandling också. Det är högre risker med att ta orala anti-svamp mediciner.

Varning

Muntligen föreskrivna anti-svamp läkemedel för att bota nagelsvamp kan få allvarliga hälsorisker och kan även orsaka skador på eliminering organ, huden och levern. Det finns ingen garanti för att nagelsvamp kommer att bli botade med hjälp av receptbelagda mediciner och blodprov görs oftast till att bedöma säkerheten med att använda orala anti-svamp läkemedel.

Previous:nothing Next:Hur fungerar ett aqua-chi arbete?

Relaterade artiklar


 • vad betyder blödning i premenopause visar?
 • orsakerna till Enterococcus faecalis
 • stadier av graviditeten & baby vikt
 • skälen för födelsekontroll misslyckande
 • hur man får max ur en massage
 • Effexor behandling för värmevallningar
 • tecken på silikonbröstimplantat brott
 • hur man får det bästa hela kroppen arbeta utan någon vikter
 • Vilka är de psykologiska orsakerna till sängvätning?
 • hur man kan förebygga cancer genom att öka ditt immunförsvar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com