vad är orsakerna till dålig hållning?

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-10-03
Personer med felaktiga arbetsställningar är ofta tros ha liten eller ingen tilltro eller självkänsla. Efter allt, hur du bär din kropp har mycket att göra med hur människor uppfattar dig. Inte bara bra hållning framstår som stark och självsäker, men även det bidrar till att stärka musklerna runt ryggraden och neck. Following är några av de grundläggande orsakerna till dålig hållning och hur man rätta till problemet

dålig kost

Nutrition har mycket att göra med hur väl du känner och ser. Det gamla ordspråket, "du är vad du äter" är populär av en anledning --- din ryggrad och ben behöver näring för att växa starkt och rakt. Brist på vitamin D, kalcium och protein kommer att ha en negativ inverkan på dina ben och muskulatur. Undernäring kommer också att försvaga din benstommen och kan leda till benskörhet senare i livet.

Sjukdom

På samma sätt har förekomsten av sjukdomen en försvagande effekt på dina ben och muskler. Alla tillstånd som försvagar ditt immunsystem, dränering näringsämnen från din kropp eller skapar dålig celltillväxt kommer att vara skadligt på lång sikt.

Skolios --- uppkallad efter den grekiska ord "krokiga" --- är ett medicinskt tillstånd, inte en sjukdom, som åstadkommer stor skada i ryggraden genom att skapa en smärtsam, lateral kurva. Två procent av kvinnorna och 0,5 procent av männen drabbas, oftast fångas i tonåren. Orsaker kan vara från medfödda missbildningar, ryggmärgsbråck, muskeldystrofi och andra neuromuskulära villkor. Majoriteten av fallen, 80 procent, är --- --- idiopatisk orsak okänd. Den Adams Forward Bend Test är en ytlig test för skolios, jag som patienten lutar sig framåt med en 90-graders böj och stammen kontrolleras för obalans. Behandlingen är observation, ortopediska eller kirurgiska ingrepp.

Skador

Bryta ben, försämrad läkning och ojämna ben kan vara bidragande faktorer mot dålig hållning. Även efter ett ben raster och åter läker, kan de intilliggande musklerna krympa, och den skadade personen tenderar att ändra sina steg eller det sätt han går för att skydda detta område. Allt detta skapar ett obalans, som orsakar en avvikelse i det sätt man rör sig, sitter och står

Stress Tension

Två av kroppens fruktade brottslingarna för hälsan. Stress och spänningar, förvisso påverkar hur vi bära oss själva. Olyckliga människor puckel över, trött folk kurva in i sig själva och visar stress som vikten av världen på våra axlar. Upprepade beteenden som detta skapar muskelsvaghet, dålig vanor andning, och oförmågan att medvetet stå upprätt.

Upprepad Beteenden

Ytterligare dålig "hållning" vanor bland annat att arbeta vid en dator för långa timmar, spela videospel eller körning för lång tid. Alla dessa faktorer bidrar till vår oförmåga att hålla våra ryggar rak. Vissa jobb också leda till ryggraden trötthet, såsom terapi positioner eller kiropraktik arbete, som kräver böjning över för längre perioder.

dålig självkänsla

Vad betyder hur du tänker om dig själv har att göra med kroppshållning? Plenty. Tonåringar är större brottslingar. Unga flickor kan vara blyg om att få bröst och kommer att försöka framstå som mindre lyst med grottforskning deras bröstkorgar i. Pojkar som inte har lärt sig att växa in i sin höjd kan föraning över att kommunicera med andra.

Dålig passande skor

Kvinnor som tillbringar mycket tid att gå runt i tre-tums höga klackar kan orsaka stor förödelse med sin hållning. Skor som slits ojämnt på grund av överpronation --- pronation är ett symptom på foten rulla in och tillplattning bågen --- kan säkert skapa dålig hållning.

Previous:nothing Next:nagelbehandling att stoppa svamp

Relaterade artiklar


 • hur man sätter kontakter i en hand
 • hur man ska äta innan en koloskopiundersökning: tarm prep
 • stadier av graviditeten & baby vikt
 • rättsmedel för ett barns hosta
 • Hur äter celler mat?
 • Hur får man en plattare mage graviditet inlägget
 • om hälsosam diastoliska blodtrycket
 • vad som orsakar allergier på vintern?
 • barn migränbehandling
 • hur man kan slå endometrioisis 87 - förstå klimakteriet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com