anti aging hud behandlingar

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-11-16
Det finns ingen brist på anti-aging behandlingar. Om du är pro-plastikkirurgi, finns det olika procedurer som du kan välja från. Om du är rädd för att gå under kniven finns lotioner, krämer och serum överflöd, av vilka några kan fungera ganska bra. Du kan också ändra din livsstil vanor och därefter ditt utseende, från insidan och ut

Alternativ

Alternativ för att behandla åldrande. hud inkluderar full ansiktslyftning, hissar ögat, mini-ansiktslyftning, lägre hissar ansikte, Botox, injicerbara fyllmedel, ögonlocksplastik, hissar panna, hud renovering och föryngring, enligt Plasticsurgery. . Org

injektionsläkemedel

injicerbara fillers kommer knubbig upp ditt ansikte och läppar, mjuka linjer, veck och rynkor, och minska uppkomsten av ärr

specifika lösningar för specifika områden

Om du har hängande. ögonlock du kanske vill överväga att ha en ögonlocksplastik, som kan reparera hängande övre och undre ögonlocken, att du ser utvilad och yngre. Många människor väljer Botox injektioner, enligt Plasticsurgery. org. Botox är botulinumtoxin och vid injektionsstället kan minska eller tom eliminera kråksparkar, veck i pannan och rynka pannan linjer. Människor har ofta tjocka horisontella eller vertikala linjer eller band på deras halsar. De band, när horisontella, liknar den cirkulära band som du ser på en trädstam. Banden kan behandlas med Botox också. I alla dessa fall är dock Botox bara en temporär fix.

Skydd

Om du är ointresserad av att gå under kniven, sedan göra en allvarlig ansträngning för att behålla din hud. Utsätt den inte för solen, använd ett solskyddsmedel och en hatt när du är utomhus, och inte röka. Enligt Mayoclinic. com, sätt att bevara friska, om än åldrande, hud innefattar att man undviker långa, varma bad och dusch eftersom varmvattnet tar oljor ur huden, som kommer att torka ut huden. Torr hud är inte ungdomlig. Starka tvålar också kommer att beröva oljor ur huden. Använd tvål som är återfuktande och skonsam men ändå göra jobbet och få dig ren. Om du tenderar att vara allergisk, undvika produkter som kan irritera huden och resultera i röda, variga, kliande fula fläckar och svullna ögon. Använd oljebaserade produkter för att ta bort din make-up och kom ihåg att inte rycka på huden, särskilt runt ögonen där huden är känslig och har en tendens att skrynklas. Kraftigt återfuktar hela kroppen efter bad medan huden fortfarande är fuktig. Smörjas hud ser friskare, känns friskare och har en glöd till den. Vissa anti-aging hudvård produkter som brukade vara exklusiva för dermatologer finns nu tillgänglig för allmänheten på recept, inklusive Royal Gold, Ceramide C, Revitol, Avotone, OHT Peptide 3 och Kinerase, enligt hud-vård-reviews. com.

Vitaminer

E-vitamin är en antioxidant och slagsmål fria radikaler som kan orsaka skador, till och med cancer, på huden. Överväga att ta en vitamin B tillägg. Biotin, som är medlem av vitamin B familjen, anses vara särskilt bra för hud och hår hälsa. Drick inte för mycket alkohol, som kan torka ut huden.

Örter

Enligt hälso-och skönhet-advice. com finns örter som kommer att bromsa åldrandeprocessen, däribland åldrande av hud. Du kan överväga att äta Reishi svamp, Polygonum rot, Schizandra frukt, Lycium frukt och gynostemma. Schizandra bort uppgift gifter från levern. Detta hjälper en person ser yngre ut och må bättre. Gynostemma har en anti-inflammatorisk effekt på kroppen.

Motion

Motion är en av de viktigaste nycklarna till att hålla din hud och hela kroppen, inklusive ditt sinne, ungdomliga och funktion på högsta kapacitet. Utövande resulterar i frisättning av endorfiner, må bra grejer, och hjälper oss att bättre hantera livets påfrestningar. När du är stressad, visar upp det i ansiktet. Utöva snabbar upp din ämnesomsättning, vilket hjälper dig att behålla en idealvikt, ökar cirkulationen i kroppen och förmåner lungfunktion.

Previous:nothing Next:ångestattacker under klimakteriet symtom

Relaterade artiklar


 • hur du skyddar dig från influensan eller influensa
 • tecken på graviditetsillamående
 • hälsofördelar med Ionic Breeze Quadra
 • hur man gör ett örtbad väska för baby
 • Vilka är farorna av själv garvare?
 • hur man anser dig
 • symtom på slutskedet alkoholism
 • missbruksbehandling program för tonåringar
 • Vilka är de fyra musklerna rotatorkuffen?
 • Hur ser vi med våra ögon?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com