hur man behandlar en nickelallergi

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-11-10
Nickel finns i en mängd metaller som sterling silver smycken. Vissa individer har en känslighet för nickel, som får dem att bryta ut i ett utslag. Detta utslag kan klia eller bränna och är inte bara obehagligt, men ful. Det finns inget du kan göra för att bli av nickelallergi. Du måste vara medveten om vad smycken du bär och vilken metall du kommer i kontakt med

Du behöver:. .
Vatten
Anti-bakteriell tvål.
Kortison kräm.
Calamine lotion.
Benadryl.
Zyrtec.
Prednison.
Bandage.


1.
Bort eventuella smycken eller komma bort från den metall som orsakar allergi. Detta är det första steget i behandling av nickelallergi. Om du inte får bort från metall, sedan ingenting du gör för att behandla allergi kommer att bli av med den.
2.
Tvätta det infekterade området med varmt vatten och lite anti-bakteriell tvål. Du måste få utslag ren innan du kan sätta någon grädde på det.
3.
Applicera en over-the-counter kortison grädde. Du vill leta efter en som innehåller aloe (se resurser). Aloe är en naturlig healer och kommer att arbeta för att bli av med din utslag snabbt. Det kortison kommer att arbeta för att minska klåda och inflammation. Applicera krämen var två till tre timmar som behövs.
4.
Överväg att använda en produkt som Calamine lotion. Den Calamine lotion kyler det område som påverkas av nickelallergi och hålla den från klåda. Den lotion kan administreras genom att sätta den på en bomullstuss och sedan badda den över utslag. Den lotion torkar och hårdnar på din hud. Applicera efter behov.
5.
Ta några Benadryl. Vuxna kan ta Benadryl i kapselform, och barn kan få den i en vätska. Benadryl är ett antihistamin och kommer att arbeta för att stoppa klådan inifrån och ut. Vuxna kommer att vilja ta 1-2 kapslar varje 4-6 timmar, som de behöver. Barn måste få sin dos från paketet, eftersom det varierar beroende på ålder och vikt.
6.
Fråga din läkare om du kan ta Zyrtec om du tycker att Benadryl är inte stark tillräckligt för att lindra dina symtom. Zyrtec är också ett antihistamin som lindrar klåda i samband med nickelallergi. I vissa stater kan du även få Zyrtec over-the-counter.
7.
Besök din läkare ta reda på om din allergi är allvarlig nog att låta dig börja ta Prednisone. Prednison är en muntlig typ av kortison som är mer effektivt än bara grädde eftersom det fungerar i hela kroppen. Detta är bra speciellt om utslag från nickelallergi täcker ett stort område.
8.
Hålla dig från att repa utslag. Det kommer bara leda till repor och kanske även nedskärningar. Det gör det svårare för dig att behandla din nickelallergi. Om du måste sätta ett bandage över utslag för att hålla dig från att repa den än att göra det.
9.
Skapa din egen hemmagjorda komprimera genom att placera en del vinäger och 16 delar vatten i en skål . Blanda och blöt en trasa i skålen. Vrida ur trasa ut lite så att det inte droppar och lägg den över din utslag. Den komprimera kyler området och bidra till att få bort all klåda. Det kommer också att torka ut några blåsor som har bildats på huden som ett resultat av nickelallergi.

Tips och varningar


 • Om du är osäker på vad smycken innehåller nickel, bör du be juvelerare innan du köper den. Även blixtlåsen kan göras med nickel. Du kanske vill kontrollera några av dina jackor och jeans se till att de inte innehåller någon nickel.
 • aldrig ta mer än 300mg av Benadryl i en 24 timmars arbetsdag. Benadryl reagerar med många andra mediciner inklusive MAO-hämmare. Ta inte Benadryl om du tar några andra mediciner utan att kontrollera med din läkare först.


 • Previous:nothing Next:hur man undviker förkylningar och influensa

  Relaterade artiklar


 • vad är användningen av en injektionsflaska?
 • Vilka är de psykologiska orsakerna till sängvätning?
 • Vilka är de behandlingar för jäst infektioner under första trimestern av graviditeten?
 • Fakta om massage
 • neti pot alternativ
 • hur man hanterar inåtväxande tånaglar
 • farliga biverkningar av ibuprofen hos barn
 • hur man kan beräkna din menstruationscykel förfallodagen
 • hur man gör sorg rådgivning
 • symtom på låg magsyra
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com