hur man kan hjälpa till att stoppa och förebygga erektil dysfunktion

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-11-27
Erektil dysfunktion (ED) drabbar miljontals män och kännetecknas av en oförmåga att få erektion eller behålla ett, och sker regelbundet. En isolerad ögonblick berättigar inte och råkar flesta män någon gång av olika anledningar. Detta är vanligtvis ett tillstånd som uppstår över tiden och är inte bara begränsad till män som blir allt äldre. Om erektil dysfunktion, som också kan kallas impotens är något som stör i ditt liv finns det åtgärder du kan vidta för att stoppa, lindra och /eller förhindra det.

Du behöver:
mussla plats utan buller eller föroreningar
. En matta att sitta.


1.
Om erektil dysfunktion är problem inte styras av reklamen och kör för ett recept på Viagra eller annan ED medicinering. Den kommersiella varningar av erektioner som varar längre än fyra timmar är geni reklam, men med en medicin innan du försöker andra åtgärder kan leda till att du förbise andra sjukdomstillstånd.
2.
Ner i vikt. Gå ner i vikt, kan i synnerhet fett runt magen vara ett av de mest positiva sätt att stoppa eller minska problem med erektil dysfunktion. Det är viktigt att sluta äta det fett som är dåligt för dig, till exempel stekt och fet mat och ersätta dem med hälsosamt fett. Hälsosamma fetter kan också öka blodflödet till hjärna och hjärta så att du vill lägga till dem i din kost i allmänhet för den allmänna hälsan. Exempel på hälsosamma fetter är de rika på Omega 3, t. ex. linfrö, fisk, avokado och andra nötter.
3.
Sluta röka eller åtminstone minska mängden cigaretter du rök. Sluta använda illegala droger och minska ditt intag av alkohol. Ofta erektil dysfunktion orsakas av att dricka för mycket, droger, och kan vara en bieffekt av medicinering, till exempel antidepressiva.
4.
Testa dina hormonnivåer. Ibland är det mycket svårt att övertyga din läkare att göra hormon test så du kan behöva påträngande. Erektil dysfunktion kan vara ett tecken på låg testosteron eller möjligen andra hormoner. ED kan vara sekundära till flera andra hälsoproblem som alkoholism, diabetes, högt kolesterol, och /eller rygg och nerv problem.
5.
Motion. Arbeta ut till den punkt som du svettig är inte bara bra för er alla runt fysiska hälsa och minska några av de övriga noterade hälsoproblem, men är också bra för din mentala hälsa och självkänsla.
6.

Kontrollera med dig själv om din stressnivå och emotionella välbefinnande. Om du är under ett hårt tryck, har ökad ångest, depression eller andra även problem i relationen kan detta orsaka nog i sig att skapa erektil dysfunktion.

tips och varningar


 • Även om detta kan vara ett pinsamt ämne att diskutera om du vill ha ett hälsosamt sexliv sedan inser du inte är den enda person som lider . Sexuell dysfunktion hos män och kvinnor, oavsett orsak, är mycket personliga och kan kännas överväldigande att hantera, så se till att hitta en läkare som kommer ge dig en grundlig undersökning och medkännande vård.
 • Detta bör inte ersättning för din läkares professionella läkarutlåtande och du bör alltid rådfråga en läkare innan du påbörjar ett motionsprogram.
 • Var försiktig med att bara få ett recept utan att ändra andra faktorer i ditt liv, om dessa är närvarande. ED kan vara ett symptom på något mer allvarligt.


 • Previous:nothing Next:löss behandlingar & graviditet

  Relaterade artiklar


 • hur man undviker blåmärken
 • hur man kan slå endometrioisis - serie endometrios artiklar
 • hur man kan hjälpa läka blöjeksem naturligt
 • fysiska tecken på narkotikamissbruk
 • vad är hoppning leg syndrome?
 • hur finna mening i ditt liv
 • Definitionen av ischiasnerven
 • Hur sluta röka ...
 • Så för att lindra smärtan av förstoppning
 • anti embolism stöd strumpa problem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com