hur man kan kontrollera status för ett vårdhem

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-11-02
När du väljer ett program vårdhem eller kvalificerade sjuksköterskor anläggning, är kvaliteten på vården av vård kritisk. Flera faktorer bör beaktas när man fattar beslutet om huruvida då en äkta make, förälder eller älskade en kommer att ha hemvist i ett vårdhem program. Statusen för ett vårdhem är statligt inspektion, sjukhem avgifter missbruk och sjukvård klagomål hem, men bör andra alternativ poster alltid betraktas

Du behöver:
Computer
. . Penna.
Papper.
Telefon.


1.
Varje vårdhem är skyldig att ha tillstånd av staten. Varje statens särskild inspektion riktlinjer och förfaranden varierar, men det är slutresultatet av en inspektion av säkerhet och välbefinnande av samhällets invånare. Inspektioner skydda boendes rättigheter och livskvalitet i ett långsiktigt vårdmiljö. Många gånger Department of Health kommer att genomföra en inspektion en gång om året. De inspektioner, eller ibland kallas undersökningar, är oanmälda. Inspektörerna kommer att noggrant bedöma en rad frågor, bland annat matlagning, personal samverkan med boende och medicinering. Resultaten är vanligt förekommande på statliga hemsidor under Deptartment of Health. Varje ammande anläggning måste också ha en kopia av den senaste statliga undersökningen tillgängliga för alla som ber för att visa den. Undersökningen är vanligen placerad i en pärm i lobbyn på en anläggning.
2.
Fem stjärnor system kan jämföra äldreboenden i hela samma kategorier. Systemet skapades som ett resultat av sjukhem reform lagstiftning och andra kvalitet kampanjer förbättring. De kategorier omfattar hälsokontroller, kvalitet åtgärder och bemanning. Var och en av de tre kategorierna får stjärnor. Betygen är sedan genomsnitt för ett sammanvägt betyg. Många gånger denna klassning endast användas till äldreboenden som tar emot Medicaid finansiering och inte privat-pay samhällen.
3.
National Fire Protection Agency kräver vårdhem för att möta specifika normer brandsäkerhet. Dessa krav varierar från varje stat men kan innefatta bredd hall, operativa förfaranden och hur ofta brandövningar skall göras. Andra säkerhetsfrågor inkluderar orkanen och tornado förfaranden. Fråga sjukhem hur ofta de genomför säkerhetsövningar och vilka förfaranden genom att visa sina protokoll och böcker förfarande.
4.
Många gånger familj och vänner har en släkting eller en älskad i ett liknande vårdmiljö. Komma åsikter och feedback på deras egen erfarenhet kan vara till nytta. Ett personligt konto eller berättelse om en ammande anläggning kan stöd i ett beslut. Din husläkare eller ett hem hälsa byrå du arbetar med kan också ha en lista över rekommenderade vårdhem.
5.
Det bästa sättet att bedöma tillståndet i ett vårdhem du funderar på att placera en kär med är genom att besöka sjukhemmet. Se till att besöka på en mängd olika skift, förmiddag, eftermiddag samt kväll. Den verksamhet som planeras och personal interaktion kan variera mycket under dagen. Genom att besöka, kommer du att lära dig hur personalen hanterar nödsituationer, samt hur de samverkar med invånarna. Det är en bra chans att träffa andra familjer som har en vän eller släkting i anläggningen och få feedback också.

tips och varningar


 • Se till att kolla flera källor och referenser. När din älskade man rör sig i se till att kolla ofta, och se hur de gör.
 • Varje stat varierar med riktlinjer och rutiner. Se till att du ta reda på just vad din statliga inspekterar och hur ofta.


 • Previous:nothing Next:hur man kan bli av hicka varje gång

  Relaterade artiklar


 • symtom på förstoppning hos barn
 • historia av koppar spiraler
 • hur man hittar en läkare certifierings-
 • hem rättsmedel för en kliande hals
 • hur finna mening i ditt liv
 • steroid behandlingar för astma
 • hur man förlorar den snabbt babytyngd
 • tecken och symtom på karpaltunnelsyndrom under graviditet
 • fakta Medicare om
 • Vad är sadelväskor på kvinnor?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com