naturliga botemedel för småbarn trängsel

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-11-06
American Academy of Pediatrics (AAP) rekommenderar att man inte behandla överbelastningen med medicin på grund av dess biverkningar. Även om du kunde nämner AAP att flera studier visar hosta och förkylning läkemedel fungerar inte på barn under sex. Det kan vara svårt att behandla ett barn för trängsel. Föräldrar söker naturliga botemedel som är lätta att använda och inte har biverkningar

Saline

Saline näsdroppar är en naturlig botemedel mot nästäppa. Placera näsdroppar inuti ditt barns näsa. Använd sedan en glödlampa spruta för att suga ut någon slem. Ditt barn kommer inte gillar denna del. Har någon hjälpa dig eller prova en batteridriven nässugen. Gör detta en eller två gånger om dagen. Om du gör det mycket mer än så, kan du torka ut ditt barns näsa och orsaka irritation.

Luftfuktare

Torr luft kan orsaka nästäppa. Använd en kall dimma luftfuktare på natten medan ditt barn sover för att lindra trängseln. Dessa är särskilt bra att använda under kallt, torrt väder. Cool dimma luftfuktare inte orsakar brännskador, till skillnad från en ånga luftfuktare eller förångaren. De sätter fukt tillbaka i luften. Var noga med att rengöra din luftfuktare regelbundet för att förhindra mögel och bakterier från att växa.

Honey

Honung är ett naturligt botemedel mot överbelastning. Raw honung fungerar bäst. Det lugnar en torr, kliande hals och kappor bröstet också. Det har antibakteriella egenskaper också. Ge u00BD tsk fyra till sex timmar. Om ditt barn inte kommer att ta det från en sked, försök sätta den i en spruta för oral användning. Ge inte honung till barn under ett år. Det kan orsaka botulism.

Nattetid Relief

Placera en kudde under ditt barns madrass att lyfta huvudet. Detta kommer att hjälpa minska överbelastningen och låta ditt barn att sova. Om ditt barn sover med en kudde, kan du även ge henne en extra kudde för att höja hennes huvud. Du kan också använda Vick's Baby Rub. Gnugga det på hans bröst och fötter. Var noga med att inte använda vanliga Vicks Vapor Rub. Det är inte säkert för barn under två år.

Vätska

En sak du kan göra är att se ditt barn dricker stora mängder vätska. Extra vätska hjälper tunna ut slem i hennes kropp. Det kommer också att bidra till att förhindra uttorkning. Om ditt barn vägrar att dricka extra vätska, prova att ge honom ett par extra portioner frukt. Prova äpplen, apelsiner eller melon eftersom de har massor av saft i dem.

Previous:nothing Next:hur man förebygger flyktiga beteende

Relaterade artiklar


 • Definitionen av social emotionell utveckling
 • orsakerna till huvudvärk
 • hur man hanterar ilska hos barn
 • Vilka är riskerna med p-piller?
 • tecken på en hjärtinfarkt hos kvinnor
 • symtom och biverkningar av STREP hals
 • Fakta om massage
 • vad är en Reiki session?
 • vad är orsakerna till gröna avföring?
 • hur man ska behandla ditt barns solbränna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com