typer av antibiotika för Staph infektioner

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-11-24
Staph infektioner orsakas av en bakterie vid namn Staphylococcus aureus, vilket kan resultera i många typer av mänskliga sjukdomar, från Toxic Shock Syndrome till bölder på din hud. Staph infektioner kan bli allvarliga eller livshotande om det inte behandlas, men lyckligtvis, antibiotika är allmänt tillgängliga för att behandla dessa infektioner. Enligt Mayo Clinic och National Library of Medicine, typer av antibiotika för Staph infektioner är t. ex. penicillin och vankomycin

Du behöver:.
Mussla rum utan buller eller föroreningar.
En matta att sitta.

Penicillin

Penicillin är den klassiska antibiotikum kan din läkare ordinera för behandling av bakteriella infektioner, men endast cirka 10 procent av Staph infektioner kan botas med det på grund av narkotikamissbruk motstånd.

Vancomycin

Vancomycin är ett mer kraftfullt antibiotikum än penicillin att din läkare kan ordinera för Staph infektioner, även om det kan orsaka allvarligare biverkningar såsom diarré och trastar.

Meticillinresistenta

Meticillinresistenta är ett antibiotikum som kan förskrivas av din läkare för behandling av Staph infektioner, även om mer än 60 procent av Staph infektioner är meticillinresistent.

Moxifloxacin

Moxifloxacin är ett antibiotikum som kan förskrivas av din läkare för behandling av infektioner såsom lunginflammation orsakad av stafylokockbakterier.

Levaquin

Levaquin kan förskrivas av din läkare att behandla Staph infektioner som samt mjältbrand, och det kan användas om din Staph infektioner blir allvarliga eller livshotande.

Ciprofloxacin

Ciprofloxacin är en typ av antibiotika normalt reserverad som en drog sista utväg för att behandla infektioner, inklusive de som orsakas av Staph bakterier, på grund av dess allvarliga biverkningar.

Previous:nothing Next:hur man kan övervinna ett beroende

Relaterade artiklar


 • rättsmedel för darrningar i händerna
 • Så för att lindra sinus trycket under graviditeten
 • hur man får en fantastisk solbränna och undvika solbränna
 • neti pot alternativ
 • Hur fungerar ett aqua-chi arbete?
 • hur man kan stoppa armsvett naturligt
 • behandling för perimenopausal symtom
 • proffsen mänskliga artificiell insemination
 • hur man kan slå endometrios 33 - förstå EKG och bröst röntgen före hysterektomi
 • Vilka är fördelarna med bastu & ångbastu?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com