Vad kan fendimetrazin orsaka?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-12-25
Fendimetrazin är en sympatomimetisk amin drog. Liknande verkan på kroppen som amfetamin, stimulerar fendimetrazin centrala nervsystemet orsakar en minskad aptit och samtidigt öka blodtryck och hjärtfrekvens. Marknadsförs under varumärken såsom Bontril, Anorex-SR, Appecona och Statobex bland annat är fendimetrazin föreskrivs för kortvarig användning vid behandling av fetma

Ökad Viktminskning

fendimetrazin när de används korrekt, tillsammans med en läkares övervakning, kost och motion, hjälper patienten förlorar mer i vikt än med endast kost och motion. Tillverkare av Bontril betonar att det är för kortsiktiga bruk.

Allvarliga hälsokomplikationer

För att det medför en ökning av blodtryck och hjärtfrekvens kan fendimetrazin orsaka farliga komplikationer för de människor som lider av hjärtsjukdomar, hypertoni, glaukom och åderförkalkning. Ingen lider av dessa sjukdomar bör ta denna medicin.

Läkemedelsinteraktioner

Personer som tar MAO-hämmare eller missbrukar droger och /eller alkohol bör inte använda fendimetrazin. MAO-hämmare är hjärnans kemi droger som används för att behandla depression. Samverkan mellan fendimetrazin och MAO-hämmare är kontraindicerat, vilket innebär att de aldrig bör användas på samma gång. Interaktion kan leda till döden.

Yrsel

Eftersom fendimetrazin är ett stimulerande kan det potentiellt orsaka en användare att uppleva yrsel, dimsyn eller rastlöshet. Om det tas för sent på dagen, kan den orsaka svårigheter med att sova.

Fler biverkningar

men sällsynt, några allvarliga biverkningar som kan orsakas av användning av pahendimetrazine inkluderar svår huvudvärk, allergisk reaktion, hallucinationer, förändringar i hjärtfrekvens eller blodtryck. Söka medicinsk hjälp på en gång för alla dessa symptom.
Tala med din läkare omedelbart om du upplever förändringar i tarm beteende, muntorrhet, sömnlöshet, huvudvärk, rastlöshet eller darrningar.

varningar

fendimetrazin är en mycket kraftfull medicin som aldrig bör fattas utan noggrann medicinsk övervakning. Informera din läkare om alla medicinska tillstånd du har och alla mediciner du tar innan de beslutar att ta en fendimetrazin för behandling av fetma.

Previous:nothing Next:Vilka är farorna med permanent hårfärg?

Relaterade artiklar


 • hur man kan stoppa bröst från att växa
 • Fördelarna med fot-reflexologi
 • beteendemässiga effekterna av nikotin
 • Vad är sorg rådgivning?
 • Vilka är de behandlingar för förstoppning hos barn?
 • hem rättsmedel för feminina kliar
 • tecken på magsjuka hos småbarn
 • främsta orsakerna till stress hos barn
 • orsakerna till den låga progesteron
 • orsakerna till Enterococcus faecalis
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com