degenerativ höftbenet sjukdom

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-12-12
Degenerativa höftbenet sjukdomen är artros som är fokuserad på höftbenet området. Det är också allmänt kallade slit-och-riva artrit. Tidigare medicinska samfundet trodde att det bara är brosk av en gemensam upplever slitage från ålder och repetitiva rörelser orsakade degenerativ sjukdom höftbenet. Nu medicinska samfundet vet en verklig sjukdom process är ansvarig.
Höftbenet är anslutningspunkt för lårbenet och bäckenet ben. Om brosket inte är korrekt att reparera sig själv samtidigt bär bort från höftbenet, är resultatet degenerativ höftbenet sjukdom.

Orsaker

Degenerativa höftbenet Sjukdomen orsakas av en tidigare skada och /eller infektioner. . Ålder och genetik är också ofta orsaken. Övervikt platser onödig påfrestning på höftbenet. Utöver dessa faktorer, vissa fysiska aktiviteter som har många skador i samband med dem anses bidra.

Typiska Kandidater

Den större andelen personer som lider av degenerativa höftbenet sjukdom är över 50 år. Inom denna klass, det finns fler som är överviktiga än som inte. Som en genetisk sjukdom, de med degenerativa höftbenet sjukdom i familjen linje löper en högre risk. Många som har upplevt skador runt höftbenet har senare diagnostiserats med denna sjukdom.

Symtom

lider av degenerativa höftbenet sjukdom upplever en känsla av styva i sin höft. Deras (ROM) rörelseomfång är ofta begränsad. De upplever också smärta i höften. Denna smärta i höften är särskilt närvarande när de är inblandade i fysiska aktiviteter.

Symptom Minskning

Läkare föreslår viktminskning som en metod för att minska symtomen vid degenerativa höftbenet sjukdom. Detta har visat sig vara till hjälp i många fall eftersom det minskar stressen på höftbenet området. Många gånger träningsmetoder som simning, pilates och vattengympa stöd i minskning av symtom. Beroende på orsaken till höftbenet sjukdom, cykling och andra former av motion rekommenderas.

Behandling

Sjukgymnast kan förskrivas till en patient i syfte att stärka musklerna runt höftbenet och för att minska trycket på det drabbade området. Antiinflammatoriska smärtstillande medel (NSAID) är föreskrivna för att bekämpa svullnad och smärta. Glukosamin används ibland för att göra det möjligt för brosk att bättre läka och reparera sig själv. Den mest intensiva behandlingen för degenerativ höftbenet sjukdom är höftledsplastik. I denna operation, ersätter ett implantat höftbenet. Denna metod för behandling kräver flera månader att återhämta sig från, men har valts som en permanent behandlingsalternativ.

Previous:nothing Next:orsakerna till östrogen dominans

Relaterade artiklar


 • hur du skyddar dig från simmare öra
 • blödande hemorrojder & graviditet
 • symtom på viral meningit hos spädbarn
 • vad är orsakerna till fosterdöd?
 • hur man administrerar FluMist
 • Fördelarna med fot-reflexologi
 • hur man förbereder läkemedel löksoppa
 • hur man använder naturliga sätt att få arbetskraft
 • typiskt barn utvecklingsstadier
 • hur man kan förhindra mögel tillväxt i ditt badrum
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com