naturligt sätt att lindra menstruationskramper

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-12-02
Mensvärk pest kvinnor i alla åldrar före och under menstruationscykeln. Kramper, dra och smärta i nedre buken är vanliga symptom på mensvärk. Dessa kramper kan lindras med hjälp av en over-the-counter smärtstillande men många kvinnor hellre vill prova en naturlig väg innan man tar till medicinering

Kaffe

Sipping varmt te kan vara avkopplande och en specialdesignad blandning kan lindra besvären i samband med kvinnans menstruationscykel inklusive humör och kramper. Yogi Tea Healing Formula Woman's Moon Cycle är ett ekologiskt te blandning av tre ingredienser; Don Quai, enbär och hallonblad. Används i gammal kinesisk medicin, Don Quai, är en ört känd lindra menstruations kramper och även för att minska symtomen på PMS. Kamomillte, hallonblad te och ingefära te kan också användas för att lindra och lindra mensvärk.

Motion och Yoga

Motion kan hjälpa till att ta udden av svår menstruation kramper. Promenader, cykla eller jogga är bra övningar för att hålla dig i form men de kan också hindra menstruella kramper från att bli så dålig att det enda du kan göra är att krypa ihop i en boll på sängen. Yoga är ett annat naturligt sätt att bekämpa menstruella kramper. Olika poser som innehas för olika lång tid stretch kroppen, förbättra hållning och släppa spänningar från kroppen, som alla bidrar till svårighetsgraden av menstruation kramper.

Massage

Olika massage kan användas för att underlätta och lindra menstruation kramper och orsakar avkoppling som kommer att minska PMS-symptom. Shiatsu, akupressur och Maya buken massage är bara några typer av massage som används för att lindra och underlätta mensvärk på ett naturligt sätt. Massage fungerar spända muskler i ett avslappnat tillstånd. Olika massage kommer att fokusera på olika delar av kroppen inklusive rygg, nacke och områden buken. Det är bäst att tala med en massage läkare och en läkare att ta reda på vilken som kan vara rätt för dig.

Aromaterapi

Eteriska oljor av växter och örter placeras sedan i massageoljor, ljus och luftdon späd aromaterapi. Aromaterapi fokuserar på användning av lukt genom näshålan för att stimulera det limbiska systemet i hjärnan. Denna del av hjärnan påverkar känslor, minnen, binjurar och hypofys. När denna del av hjärnan påverkas av aromaterapi det orsakar en balans i humöret, känslor, hormoner och stressnivåer. Aromaterapi som ett naturligt sätt att lindra mensvärk kan användas i ångbad, komprimerar och massageoljor.

Omega-3 fettsyror

Omega-3 fettsyror finns i lax, makrill, sardiner och ansjovis . Studier har visat att kvinnor som tar ett kosttillskott med fiskolja, eller lägga till omega-3 rik mat till sin diet hade en positiv effekt på menstruationscykeln kramper. Två av de viktigaste ingredienserna i fiskolja, eikosapentaensyra (EPA) och dokosahexaensyra (DHA), kan minska prostaglandin nivåer som bidrar till sammandragning av muskler och dilatation och förträngningar i blodkärl. Genom att lägga ett tillskott av omega-3 fettsyror eller genom att lägga i kosten rika livsmedel kvinnor kan lindra mensvärk på ett naturligt sätt. Innan någon kosttillskott, tala med en läkare först. Omega-3 ska inte tas av kvinnor som är på blodförtunnande medel som warfarin eller Waran eftersom de kan interagera med dessa läkemedel.

Previous:nothing Next:Vad orsakar gula tånaglar?

Relaterade artiklar


 • kan prostatacancer botas?
 • hur man får det bästa hela kroppen arbeta utan någon vikter
 • hur man hittar en läkare certifierings-
 • definition av förskott direktiv
 • hur man kan hjälpa läka blöjeksem naturligt
 • vad är syftet med prostata?
 • vad som orsakar hjärtklappning i barn?
 • springmask symtom
 • Vilka är fördelarna med en magnetisk bäddmadrass?
 • Definitionen av essentiell tremor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com