psykedeliska effekter av frön Morning glory

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-12-27
Fröna från växter Morning Glory kan producera en psykedelisk hög ungefär som att ta LSD. Även kallad ololiugui av den 16: e-talet indianer, frön av Morning glory anläggningen producera en hallucinogen effekt när de intas

Du behöver:. .
Medvetenhet om de förändringar i kroppen
nötter.
färska frukter och grönsaker.
Vitaminer.

Vad är de?

Morning glory Anläggningen är en slingrande perenn vinstockar som odlas i många gardens. The växt bär kluster av blått till lila blommor, och ibland kommer att producera vita blommor. De frön som produceras från Morning Glory anläggningen är bruna eller ibland svart. När ätit, de är vad som ger en psykedelisk hög.

LSD-liknande egenskaper

Den aktiva ingrediensen i utsäde Morning Glory är en alkaloid som heter R-Lysergic. Fröna innehåller också L-isolysergic syror. De syror liknar ingredienser finns i LSD. Ju mer intas frön, desto större hög.

Intense

Psychedelic eller hallucinogena ämnen ger en snedvridning i hjärnan på en verklig stimulans. Drogen skapar inte en ny händelse. Det expanderar i grunden om vad som händer i det ögonblicket. Med andra ord, om en bra evenemanget pågår, kan sedan den person intag av frön uppleva en bra resa. Även när negativa saker händer, då kan personen uppleva en "dålig resa. " Den hallucinogena ämnen påverkar hjärnan genom att interagera med serotonin synapser. Sammanfattningsvis kommer drogen medföra en ökad känsla av vad som händer.

Synestheia

Morning Glory frön kommer att ge en ökad känsla av medvetenhet om färger, texturer och ljud. En person kan uppleva en sensorisk förändring från en känsla till en annan som kallas synestesi. Med andra ord kan missbrukaren höra färger eller känner ljud. Efter att ha intagit frön Morning glory, kan de ta påverka i ungefär tre timmar.

Läkemedelseffekter

drog-liknande upplevelse som kan uppstå när du tar frön Morning glory innefattar att ha en minskad känsla av verklighet. En person kan göra saker han aldrig gjort förut på grund av en ökad känsla av suggestibility. Tid är ofta långsammare och har en Morning Glory hallucinogen upplevelse. En persons ego kommer ofta intensifieras under en förmiddag ära drog resan.

Motsatser lockar

En person intar frön Morning Glory kan ha enorma humörsvängningar samtidigt på drug. The frön kan göra en person upplevelse extatisk känslor och bli mycket lycklig, och då läkemedel kan orsaka ett humör att förändras i motsatt riktning att bli mycket olycklig och ner.

varningar

Intaget frön Morning glory är inte alla lycka och stora känslor. En person kan bli äcklad och kräkas på grund av intag av för många frön. När en person upplever en "dålig resa," han kan behöva en vän att stanna hos honom och hjälpa honom att komma genom erfarenhet. En känsla av större ångest och panik kan ställa in också. Ibland kan en person kan behöva vidtas för att en akutmottagning eftersom han kan uppleva en psykotisk episod från att ta frön. På akuten kan missbrukaren måste få lugnande medel eller ett lugnande medel för att hjälpa honom enkelt genom Morning glory frön "hallucinogena effekter.

Previous:nothing Next:autism hjärnan symtom

Relaterade artiklar


 • vad är en nasal ben sporre?
 • största muskel i kroppen
 • spik infektion orsakad av svamp
 • hur man får det bästa hela kroppen arbeta utan någon vikter
 • hur gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt, men snabbt, och hålla den utanför för gott
 • orsakerna till nattliga svettningar
 • över disk behandling för bältros
 • hur man kan förebygga högt blodtryck / hypertoni
 • som uppfann plåster?
 • Vilka är farorna med narkotikamissbruk?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com