hur man använder huskurer för att hjälpa ditt barn problem

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-01-05
Ibland kan du bara inte vill lämna huset, men dina barn är sjuka. Här är några enkla tips du kan göra hemma

Du behöver:. .
Mjuk, torr trasa eller rent vävnad
Vax plocka (slingan förses med BÖ hörapparat).
Mjukt hörapparat borste (försedd med BÖ hörapparat).


1.
Om ditt barn har viss trängsel, använd vaselin. Gnid det på deras bröst och lämna den på en dag. Du bör inte använda vics, eftersom barnen immunförsvar inte är fullt utvecklade, bör du inte använda läkemedel gnuggar. Diarré är ett vanligt problem. När du har kom ihåg Brat-bananer, ris, äppelmos, toast. Andra tips är att bränna lite rostat bröd, skrapa Burnt toast i vatten och ha ditt barn dricka det. Barnsjukdomar är några varje förälder måste ta itu med. Ta en tvättlapp, rulla i ett rör som en taco, blöta den med äppelmos och frysa den. Låt barnen tugga på den. Du kan också använda en metallsked för barnsjukdomar. Metallen kommer bidra till att bryta huden och även ge en cool känsla-du kan också sticka skeden i frysa eller kylskåp. Socker kan också placeras på nappen.
2.
Inte bada din bebis för mycket. Bada bebisen tar bort naturliga kemikalier och moistener, vilket kan leda till känslig hud och allergiska reaktioner i framtiden. Ge en svamp bad 2-3 gånger i veckan. Att fräscha barnet upp, rengör spädbarn munnen och blöja området med vatten och mild rengöringsmedel. Du bör inte använda baby produktioner under de första månaderna. Deras immunförsvar är fortfarande att utveckla och introducera barnet att kemikalier som kan orsaka irritation. Ett spädbarn överlevnad är beroende av hud mot hud röra. Detta medför hormoner för att öka immunitet och kan förebygga vissa sjukdomar.
3.
Få ditt barn att sova på natten kan antingen vara en enkel eller mycket tråkiga uppgiften. För att få att sova bättre, ändra sitt sömnmönster. Gör en rolig, godnattrutiner, som att ta ett bad, läsa och sedan sova. Låt inte barnet blir för trött. Detta kan ha en negativ effekt. Trots vad du eller ditt barn tänker, måste de ha effekt tupplurar. Titta på dina barn för "Jag är trött"-tecken. När de börjar bli kinkig detta innebär att du behöver ha dem redo för sängen nu. När de kommer på detta sätt, betyder det att du behöver starta sänggåendet rutin tidigare. Bättre att ha dem redo för sängen innan det börjar bli ett problem.


Previous:nothing Next:hur man ska leva en hälsosam livsstil: 6 hälsotips för äldre

Relaterade artiklar


 • vilka sjukdomar bestäms av en papsmear?
 • vad är ciprofloxacin HCl 500 för?
 • hur man kan hjälpa till att öka ditt barns dagliga verksamhet
 • Vad är sadelväskor på kvinnor?
 • kan prenatal vitaminer orsaka illamående?
 • hur man kan slå endometrioisis 78 - förstå i operationen rummet före operation
 • behandlingar en inåtväxta tånagel infektion
 • vad är den genomsnittliga kostnaden för mödravården?
 • hur en synundersökning verk
 • Vilka är de psykologiska orsakerna till sängvätning?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com