hur man diskuterar potten användning (marijuana) med din tonåring

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-01-25
Att diskutera droger med våra barn kan vara svårt ett hett ämne knapp. Mitt mål är att hjälpa dig att öppna upp för kommunikation med ditt barn som är både produktiv och hjälpsam och effektivt för er båda. Det är viktigt att vi har både tillit och kärlek i vår kommunikation med våra barn för att alla förslag att vara användbara. Kom ihåg en tonåring är nästan vuxit upp och att de inte vill bli tillsagda vad de ska göra

Du behöver:.
Refreshments (alkoholfri) en lugn plats inne eller utomhus
.  Sekretess från distraktion.
 Minst en timme, fotografier föreställande gladare tider.
 Love.
.


1.
Skapa en trygg miljö ett som är bekvämt bekant och neutral. Vardagsrum, matsal eller ta en promenad någonstans lugnt och säkert som bär glada minnen. Checka in med din egen historia . . . Har du skuld? Är du i tillfrisknandet har du haft överskott? Om så är fallet ta en stund och fråga dig själv om du projicerar på din tonåring din egen oförmåga att säga nej? Undersöka dina rädslor och föra dem till mötet. dela med ditt barn vad är uppenbarligen din egen tillkortakommanden utan skuld, panikslagna eller rädsla eller prognoser.

Låt dem veta att du inte dem och de är inte dig och att du är ett team och tillsammans är man i livet tillsammans försöker bli den mest produktiva.
2.
klart och verkligen menar detta att du inte döma dem. Var mycket tydlig om detta. Bli exempel förstå att du inte kan ha haft att växa upp. när barn känner sig älskad de är säkra och öppna och har en hög förmåga att fokusera. Om de känner att motsatsen är i motvind och du kommer att förlora.

Så stå klart för den tonåring som du vill diskutera inte föreläsa, förstår inte döma sina val.

igen om en tonåring tror du bryr dig om dem först (framför allt) det går en lång, lång väg att få dem att lita på dig och tror att du och lyssna.

Ingenting är mer irriterande och förolämpande sedan en narcissist och om du är som jag rekommenderar att få hjälp först få din egen mentala hälsa klart innan du försöker påverka ett barn. Ingenting luktar värre än en hycklare. Det är också ett tecken på respekt om du kan få din egen dörr innan berätta ett barn vad de ska göra.

Detta är nödvändigt om vi vill att positivt påverka våra ungdomar.

bli kul . . . belöna dem på alla möjliga sätt hela tiden, när de uppvisar ansträngning och positivt liv bekräftar beteenden. Absolut vara så generös som möjligt, vi alla gillar och behöver incitament.
3.
Förstå drogen. Marijuana lugnar och lindrar, skapar det en livmoder som atmosfär, en som är tröstande för barnet. Det uppmuntrar avkoppling. Kom ihåg allt är okej med livet då högt på denna drog. Den saktar ner saker som gör dem hanterbara eller så verkar det då höga på drogen. Det är upp till dig som förälder att erbjuda ett alternativ. Chansen finns det finns någon obalans, i skolan eller hemma som har skapat behovet av denna drog. Gör livet så rolig som möjligt. Är du över att boka sin tid? Är du detaljstyrning dem till vansinne? Gör hemliv mer roligt och säkert. Vi når efter alternativ som en fix, en lösning. Begå framför ditt barn att korrigera obalanser. Låt dem se dig att du bryr dig. Ibland är det så enkelt som att vara blyg socialt oduglig, behöver tonåring stärka. När vi står inför peer tryck i skolan och efter skolan "Pot" kan anses vara en lösning. Problemet med potten är att potten blir det problem om de tas konsekvent för länge. Det hämmar kommunicera på intim (icke-sexuellt) sätt. Med andra ord skapa fler blyghet. Det hämmar produktivitet skapar distraktioner att avsluta läxor och sysslor.

tips och varningar


 • hämmas även muskeltillväxt skapa efter långtidsbehandling bröst användning Man in pojkar och celluliter hos kvinnor. THC den verksamma substansen i Marijuana attacker hudton och muskelvävnad bryta ner fibrer skapar en grötig utseende. Slutligen åldrar människor långt tidigare än normalt. THC övergrepp kollagenet i våra vävnader försvaga det gör det verkar knottrig och inte vacker.
 • småningom efter decenniers användning vi kan bli allergisk mot Marijuana. Det blir då mycket svårt för kroppen att bearbeta.
 • Ingenting är mer attraktivt än att bli knottrig och gamla före vår tid.
 • Slutligen är det dyrt, att köpa en ny cykel eller ta upp en ny sport skördar fler fördelar.


 • Previous:nothing Next:hur man kan förebygga och behandla värmeutslag

  Relaterade artiklar


 • naturliga sätt att stimulera sammandragningar
 • hur lätt spädbarn hosta
 • hur man höjer serotoninnivåerna
 • vad avgör skallighet?
 • orsaker till ovanliga ledvärk
 • hur du tar bort parasiter
 • allergiska symtom hos barn
 • tecken på en drog återfall
 • klumpfot problem
 • om ånga rum
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com