hur man håller från att växa gråa hår

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-01-03
Vissa människor börjar gå grå medan i gymnasiet. Andra kan vara långt in i 60-årsåldern innan de förlorar pigmentet i håret, vilket är vad som orsakar hår blir genomskinliga eller, som vi kallar det, grå. Hårfärg och om du kommer att bli grå bygger till stor del på genetik. Det finns dock några tekniker som kan hjälpa stall utseendet på grått hår

Du behöver:. .
Vitaminer
Vetegräsjuice.
Örter.


1.
Ta vitamin B-5. Enligt Vitaminstohealth. com har vitamin B-5 pantotensyra, vilket kan förhindra för tidigt åldrande av håret.
2.
låta bli att äta mat som innehåller mjöl och raffinerat socker. Hem-lösningar-för-you. com rekommenderar att dessa livsmedel skulle kunna påskynda grånande hår.
3.
Få ett grepp om din stress. Melanin är det pigment som sätter färg i våra hår. Stress kan störa produktionen av melanin samt pigmentering balans, enligt Worldofhair. com.
4.
Ta ett dagligt vitamintillskott för att se till att du inte är brist på järn, koppar eller jod. Dessutom, alla de B-vitaminer är bra för ditt hår hälsa, särskilt biotin. Om du är vitamin eller mineral bristfällig, kan detta snabbt ditt hår att gråna tidigare än det borde. Enligt Womenfitness. net, anemi eller järnbrist, kan påverka färgen på ditt hår samt göra att du förlorar ditt hår. Ät järnrik mat. Våra kroppar behöver jod också, som finns i morötter, bananer och skaldjur.
5.
Lära sig att medicinska tillstånd som Hashimotos sjukdom, Grave's sjukdom och hypotyreos är kopplade till uppkomsten av grått hår.
6.
sluta röka. Rök innehåller skadliga fria radikalerna som inte bara skada ditt hår, men din hud i ansiktet. Med en antioxidant, exempelvis E-vitamin, kan hjälpa avvärja vissa av de negativa effekterna av rökning.
7.
Om Think använda alternativa åtgärder för att förhindra grånande hår, och bland annat vidta de kinesiska ört Han Shou Wu, som också är känd som fo-ti. Denna ört återställer uppges färg till håret, enligt Add-Hair. com.
8.
Drick vetegräsjuice. Enligt Earthnotions. ca kommer detta att återställa pigment till grått hår.
9.
Prova en infusion. Add-hair. com rapporterar att sätta salvia infusioner på håret kan förmörka ditt hår om du redan har grått hår och vill dölja det.


Previous:nothing Next:orsakerna till dålig kroppslukt

Relaterade artiklar


 • symtom på blodpropp under graviditet
 • vad är orsakerna till återkommande jäst infektioner eller vaginit?
 • vad är den genomsnittliga kostnaden för mödravården?
 • vad är svart vinbär utsäde olja?
 • post vasektomi smärtsyndrom
 • orsakerna till huvudvärk
 • vad är sepia ört?
 • Vad är sorg rådgivning?
 • tecken på magsjuka hos småbarn
 • symtom på sköldkörtelrubbningar problem under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com