hur man hittar en allmän läkare

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-01-23
Allmänna läkare behandla enskilda som berörs av ett brett spektrum av sjukdomar och skador, till exempel förkylningar, infektioner, brutna ben och andra fysiska --- och ibland mentala --- skador. Att hitta en allmän läkare kan ibland vara svårt med tanke på de begränsningar av många planer sjukförsäkring. Dessutom kan den omständigheten att patienter föredrar att upprätta en förbindelse med sin läkare på utmaningen att finna ett generellt läkare. Men med lite forskning kan du hitta en allmänläkare för att möta dina behov vård.

Hur man finna en allmän läkare


1
Be släkt och vänner för. . rekommendationer. Fråga dem om deras personliga erfarenheter med sin läkare. Dina frågor bör ta itu med gemensamma väntetider, konflikter personlighet, hälsorådgivning, enkel utnämningen göra, relationer med andra anställda, såsom sjuksköterskor och specialister försäkring och allt annat du kan tänkas vilja veta om en läkares kontor. Eftersom allmänläkare behandla en rad olika vanliga sjukdomar bör en potentiell läkare har erfarenhet av att behandla några hälsoproblem du kan för närvarande upplever.
2.
få en rekommendation från en aktuell läkare. Även om du inte har en vanlig allmän läkare, kan du se en specialist för andra hälsofrågor. Under nästa återbesök, be om namnet på en god allmän praxis läkare. Kvaliteter att sätta fingret omfatta pålitlighet, kompetens och en betoning på kvalitet vården.
3.
Få en lista med önskade företag från ditt försäkringsbolag. Om du har fått en rekommendation från en vän eller familjemedlem, det är viktigt att den enskilde läkaren tillhandahåller tjänster inom det valda nätverket av ditt försäkringsbolag.
4.
Besök en online webbplats katalog, såsom www. practicegeneral. com eller webbsajten i American Medical Association att söka efter tillgängliga allmän läkare i ditt område. Dessa webbplatser har båda en ganska omfattande lista över läkare i regioner runt om i landet, vilket innebär att du troligen kommer att få en uttömmande uppräkning av allmänläkare i ditt område.
5.
Schemalägga möten med flera potentiella läkare. Fråga först om läkaren är emot nya patienter. Se sedan till läkaren i ditt försäkringsbolag nätverk. Om svaret på de två första frågorna är ja, fortsätt sedan att boka tid för ett första samråd. Innan du går till utnämningen, skriva en lista med frågor och prata länge om tidigare och nuvarande medicinska frågor. Välj den läkare som båda adresserna dina vårdbehov och gör att du känner det mest bekväma.


Previous:nothing Next:om stress och ångest

Relaterade artiklar


 • hur man bli gravid med polycystiskt ovariesyndrom
 • ungdomar förebyggande arbetet
 • Hur ser vi med våra ögon?
 • hur man kan sluta oroa dig för att få cancer
 • om en regering hälsa sparkonto
 • hur man kan slå endometrioisis 77 - förstå blodtransfusion under hysterektomi
 • hur man ska behandla matförgiftning hemma
 • baby akne åtgärda
 • hur man ökar ditt barns hjärnkapacitet det gamla fashoined sätt
 • hur att få och behålla ganska hud
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com