problem med vårdhemmet

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-01-17
Det finns flera olika sätt på vilka vårdhem kan orsaka problem för sina invånare. Kostnaden för-runt-vård dygnet kan vara ganska hög. Dessutom kan standarden på vård inom sjukhemmet miljön vara låg på grund av det faktum att många invånare inte kan rapportera problem med sin vård. Det finns säkerhetsrisker som är förknippade med den stora gruppen av ett vårdhem och psykiska faktorer hälsa som kan uppstå från en inhemsk placering på ett vårdhem och

Försummelse

ett vårdhem bosatta får lida vanvård på många olika sätt. En begäran om bistånd får inte besvaras i tid eller besvaras alls. Hjälp får inte tillgängliga när en person med hemvist behöver använda toaletten eller att ändra ställning. Detta kan leda till ohälsosamma förhållanden och trycksår, vilket kan bli infekterade. Mediciner och måltider som inte levereras i tid kan också orsaka en hel del obehag för boende.

Missbruk

Missbruk på ett vårdhem är mycket allvarligare än vanvård. Invånarna i ett vårdhem tenderar att vara svaga, och missbruk kan leda till att deras hälsa försämras. Brutna ben och skrubbsår kan leda till farliga infektioner. Dessa typer av övergrepp, liksom användning av fysiskt eller farmaceutiska begränsningar på vårdhemmen, är olagliga. Tyvärr är dessa typer av övergrepp fortfarande förekommer, liksom många andra typer av fysiska och känslomässiga övergrepp.

Säkerhetsfrågor

Det stora antalet invånare i de flesta sjukhem, varav många har en begränsad rörlighet, skapar en säkerhetsrisk i händelse av brand eller annan katastrof. Meningit finns också en risk för stora populationer av individer som lever i nära håll. De äldre, som redan kan vara i svaga hälsa, är en särskilt utsatt befolkningen för hjärnhinneinflammation och andra smittsamma sjukdomar.

Depression

Vårdhem invånare har ofta tvingats att ge upp sin hem, vänner och dagliga rutiner För att uppehålla sig i hemmet. De kan bli mottagliga för depression, även i ett vårdhem med inget missbruk eller försummelse. Täta besök från familjemedlemmar kan inte vara möjligt, på grund av avståndet. Vårdhem kan minska risken för depression genom att anställa kuratorer och ingår i frivilliga program för att säkerställa att invånarna har tillfälliga besökare.

Överväganden

Vårdhem erbjuda en värdefull service till sina invånare, men de problem som kan finnas i ett undermålig anläggning motverka fördelarna. Av denna anledning är det viktigt för en potentiell bosatt för att till fullo undersöka vårdhem innan bli en heltid med hemvist i en. Talar till nuvarande boende, touring anläggningen för att kontrollera renhet och visa den senaste statliga undersökningen finns sätt att säkerställa att ett vårdhem är säker och sanitära.

Previous:nothing Next:hur du tar bort löss ägg

Relaterade artiklar


 • Vilka är farorna med narkotikamissbruk?
 • Varför är mitt hår fet?
 • hur man kan slå endometrioisis 74 - förstå Anestesiologi samråd
 • hur man detox från percocet
 • baby akne åtgärda
 • hur bli gravid genom att beräkna datum
 • vad sover hjälpmedel är säkra under graviditeten?
 • hur man undviker erektil dysfunktion bedrägerier
 • lindriga symtom ms
 • Vilka är funktionerna på en hörapparat?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com