skäl att förmå labor

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-01-26
En Igångsättning är en där läkarna artificiellt igång förlossningen med hjälp av mediciner, artificiell sprängas sönder av membran eller andra medicinska åtgärder. Även valbara induktioner har ökat i antal, rekommenderar American College of obstetriker och gynekologer att arbetet endast skall förmås när det är farligare för barnet att stanna inne mammans livmoder än att födas. Det finns flera orsaker till att din läkare kan besluta att förmå är det bästa valet för dig och ditt barn.

Komplikationer

Om du har havandeskapsförgiftning, graviditetsdiabetes, hjärtsjukdom eller någon annan allvarlig sjukdom kan en induktion bli nödvändigt för din hälsa och hälsa barnet. Blödning under graviditet är ett annat villkor som kan ge anledning till en inducerad arbetskraft.

Kondition Baby

Labor kan framkallas om barnet inte får tillräckligt med syre eller näringsämnen, eller om tester visar att moderkakan eller hur t fungera. I dessa fall behöver barnet att födas så snart som möjligt.

Brustna fosterhinnor

I vissa fall en kvinnas membran kommer att brista (vatten kommer att bryta) utan arbete börjar. Om vattnet går sönder och arbetskraft börjar inte på sitt eget med i 24 till 48 timmar, kommer en induktion vara nödvändiga för att garantera säkerheten för barnet.

Långvarig Graviditet

När du har passerat din förfallodagen, Din läkare kommer noggrant övervaka hälsotillståndet hos ditt barn. När du närmar dig 41 till 42 veckor, de näringsämnen från moderkakan som ger näring åt ditt barn att börja minska. Vid denna tid kommer det att vara nödvändigt för att åstadkomma om arbetsmarknaden inte startar naturligt.

Farhågor om att göra det till sjukhuset

Om du bor långt från sjukhuset eller har en historia av snabba arbete, din läkare kanske vill schemalägga en induktion för att du kommer att kunna komma till sjukhuset för att leverera ditt barn.

Previous:nothing Next:hur man väljer den bästa läkaren för din familjs behov

Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla förhöjt enzym effektivt
 • fysiska tecken på narkotikamissbruk
 • Vad gör en onormal hjärna MRI ut?
 • hur man hanterar en bipolär make
 • hur man kan bli av hicka varje gång
 • nackdelarna av Accutane
 • hur man kan förebygga såriga bröstvårtor från amning
 • hur man sova gott om natten
 • hälsofördelar med silverax
 • effekterna av smink på huden
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com