graviditet och livsmedel för att undvika

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-02-18
Medan man äter för två kan vara roligt, det finns vissa livsmedel som bör undvikas helt att hålla en mor och hennes ofödda barn säkra och hälsosamma. Vissa livsmedel kan undvikas mer för komfort än att förhindra skador. Dessutom bör allt som bär den potential av bakterier tvättas och kokas innan de äts

Du behöver:. .
Måste leva i Florida
Dator.
Internet.

Alkohol

Alkohol bör undvikas under graviditet eftersom det har varit knuten till fetalt alkoholsyndrom och andra sjukdomar i utveckling som kan orsaka hjärnskador. Det bör också undvikas under amning eftersom det kan ledas genom bröstmjölken och orsaka utvecklingsproblem.

Kallt kött

deli kött, rått eller dåligt tillagat kött och skaldjur bör undvikas på grund av risken för bakterier, exempelvis som listeria och salmonella. Listeria i synnerhet har varit kopplade till missfall.

Fisk med hög kvicksilverhalt

Mercury har kopplats till hjärnskador och försenad utveckling. Vissa fiskar har högre halter än andra. Se U. S. Food and Drug Administration lista i Referenser för mer information. Generellt, ju högre upp i näringskedjan det mer kvicksilver i fisk innehåller.

Unpasturized Foods

råa ägg, mjuka ostar, juice och mjölk endast bör förbrukas om de har pastöriseras. Detta omfattar såser och rätter med ägg som aldrig är kokta, t. ex. hollandaisesås och äggtoddy, såvida du inte vet att de använt pastöriserade ägg. Liksom deli och dåligt eller rått kött, opastöriserad produkter bär potential för listeria bakterier.

Koffein

Koffein är faktiskt öppen för debatt. Vissa studier tyder på att en liten är ofarligt, medan andra föreslår att även en kopp kaffe kan vara dåligt för barnet eftersom de fann det påskyndade fostrets hjärtfrekvens. Vissa kvinnor tycker att de i slutändan ger upp koffein för sin egen bekvämlighet som det kaffe och kolsyrade drycker kan ge magbesvär.

Kryddig och sura livsmedel

som koffein, många kvinnor tycker att de undviker kryddig och sura livsmedel mer för deras egen bekvämlighet eftersom de kan orsaka magbesvär.

Previous:nothing Next:hand sanitizer pros & cons

Relaterade artiklar


 • sura uppstötningar symtom hos spädbarn
 • orsakerna till nattliga svettningar
 • vad är en kreditkontroll för sysselsättningen?
 • effekterna av kolon rensningen
 • hur man kan hjälpa biverkningar av Lupron depå
 • Vilka funktioner i sköldkörteln?
 • hur du tar bort löss gnetter
 • hur man ska bekämpa depression under graviditeten
 • vilka örter öka fertiliteten?
 • historia av koppar spiraler
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com