hand sanitizer pros & cons

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-02-18
Det är ett faktum att bakterier är en stor orsak till praktiskt taget alla luftvägarna och mag-tarmsjukdom. För att bibehålla ett friskt immunsystem är det viktigt att begränsa mängden av kända skadliga bakterier i din miljö. Användningen av en hand sanitizer kan visa sig vara en effektiv förebyggande åtgärd

Ingredienser

Det är viktigt när man väljer en hand sanitizer att du läser de aktiva ingredienserna att se att lösningen ligger inom det rekommenderade procentsatserna 60 till 90 procent alkohol, annars Det kan inte vara effektiv.

Effekter på immunsystemet

Det har debatterats huruvida använder en hand sanitizer negativt påverkar immunförsvaret. Den amerikanska Food and Drug Administration (FDA) har nyligen granskat den här frågan och bestämt att användningen av handen sanitizers inte påverka hur våra kroppar kampen mot dessa bakterier. Ditt immunförsvar kommer att fungera efter bästa förmåga oavsett om du använder en hand desinfektionsmedel eller inte. Om du kan ta bort några av de potentiellt skadliga bakterier från ytan av huden då du bidrar till att minska dina chanser att komma ner med en kall eller magsjuka.

Barn och Saniterare Hand

Det har också debatterats om barn blir sjuka oftare på grund av minskningen i bakterier på sina händer från användningen av hand rengöringsmedel. Barn behöver en viss mängd bakterier för att utveckla ett friskt immunsystem dock tanken att handen sanitizers skapa ett alltför "ren" miljö bara inte är sant. Ditt barn kommer att få massor av bakterier immunitet bygga på en daglig basis från att sätta saker i munnen när du inte tittar ens med hjälp av handen rengöringsmedel.

Fördelar

Hand sanitizers är portabla och har många av de fördelar av handtvätt. De kan användas när tvål och vatten är inte lätt tillgängliga. Genom att ta bort även en liten andel av bakterier du möter varje dag, kan du bidra till att säkerställa att du är den hälsosammaste att du kan vara.

Mindre bra

Eftersom sidan sanitizers är så enkla att använda, kan de bli en lätt falla tillbaka. Det är bara ett bra val när händerna är synligt rena. Människor kan känna att deras händer är rena nog och kan välja att inte tvätta med tvål och vatten. Användningen av en hand desinfektionsmedel bör användas i kombination med att tvätta händerna och inte som en fristående process. Det är viktigt att förstå att handen sanitizers inte dödar virus. Hand sanitizers är också mycket brandfarligt och kan vara toxiskt vid förtäring.

Previous:nothing Next:om den nationella sammanslutning av sicklecellanemi

Relaterade artiklar


 • symptom på uttorkning och utmattning
 • hur man överlever på akuten när det är barnet i knipa
 • rensar en blockerad tårkanalen
 • Hur man vet om ditt barn är lite förälder
 • vilka sjukdomar bestäms av en papsmear?
 • hur lång tid tar baby akne senast?
 • hur man kan slå endometrioisis 88 - förstå symtom i klimakteriet efter endometriets hysterektomi
 • hur man köper kvalitet krycka tips
 • hur man kan sluta oroa dig för att få cancer
 • hur man hittar en läkare certifierings-
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com