hur de ska hålla sval och fräsch på sommaren värme

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-02-20
Vill du hålla på de svala sidan av saken när det blir så varmt att din frukost ägg kan vara stekt på trottoaren i sommar?
som en infödd Dallas området Texan, som också har bott i Las Vegas, NV, och nu Memphis, TN, som är några av de hetaste sommaren platser i landet, har jag fått kämpa sommaren sizzle hela mitt liv !
Här är några grundläggande och mycket praktiska tips som hjälper dig och din familj så sval som möjligt i tryckande hetta sommartid

Du behöver:.
Här är några förslag på saker att ha till hands när värmen börjar smälta din MP3-spelare.
Majsstärkelse organ eller baby majsstärkelse pulver (ännu bättre om den har aloe).
Välj ett bra långvariga deodorant.
 En deodorant kommer inte att stoppa svett liksom en faktisk deodorant.
 Du vill stoppa väta samt hålla kroppen lukt under kontroll.
.
Helt naturliga fibrer kläder som bomull, linne och siden, snarare än människan tyger eller blandmaterial.
 (Ja, omfattar underkläder!).
Mycket vatten och drycker på is, praktiskt att ta tag i för att underlätta i vistas hydratiserad (Dessa bör huvudsakligen icke alkoholhaltiga om du kommer vara ute i extrem värme, eftersom alkohol är uttorkande).
A /C eller skugga träd eller någon form av täckning för att få befrielse från solen med jämna ~ Tänk på att skuggan kan ligga på omkring tio grader svalare än i direkt solsken).
Simbassäng /barnpoolen /vattenslang /sprinkler /vattenrutschbana /vattenpark /vågbassäng! : D.
Solskyddsmedel.
Bredbrättad hatt.
Elektriska eller batteridrivna fläktar (golv och bord modeller för i hemmet).
Handhållen mini-fans för utomhusbruk.
.
Stor strand paraply för platser där det finns liten eller ingen skugga.
Glass och /eller fryst frukt POP, eller andra häftiga livsmedel och snacks såsom fryst eller kyld bita storlek bitar frukt (vi frysa godis för sommaren Munchies).
Spritzer flaska isvatten, som ska användas för sprutning själv.
En handduk eller torr tvättlapp att torka svett bort, om det behövs.
.
Vatten på flaska fylld till 3 /4, fryst över natten.
  Isen smälter gradvis i iskallt vatten för smuttar ändamål under loppet av dagen.
  (Obs: vatten behöver utrymme att expandera när det fryser).


1.
Börja varje varm sommardag med en sval uppfriskande dusch, och efteråt pulver dig väl med majsstärkelse pulver, (även barnet versionen av majsstärkelse pulver är bra) och någon form av fina doftande deodorant.
Dra upp längre hår i en upp-göra för maximal hals svalka.
Om du är rädd att din make-up kan smälta bort från fukt och värme, använd vattenfast mascara och kladdfritt läppstift. Använd löst puder och alltid ha till hands hela dagen för att eliminera lysa från en varm ansikte.
2.
Var noga med att bära ljusa, lätta, helt naturliga fibrer kläder, såsom bomull, linne eller siden.
en helt naturlig tyg ärmlös topp , varvad med en löst sittande kort ärm naturfiber topp över den kan faktiskt känna svalare än en polyesterblandning linne.
Blends eller andra tyger konstgjorda kommer inte låter huden andas, vilket är en nyckelfaktor för kvarvarande sval och bekväm under hela dagen.
3.
man skulle råka ha en kul källa för vatten (i. e. havet, en sjö, en flod, en swimmingpool, en gräsmatta sprinkler, en vattenpark nära hemmet etc. ), bör du göra så stor nytta som möjligt av det nu i sommar dagar! Jag tror att är en självklarhet, men för säkerhets skull, sa jag det! :. P
4
Fyll vattenflaskor till 3 /4 med vatten och frysa över natten för daglig iskallt dricksvatten. Detta är trevligt att ha även om du bor nära hemmet. Bär detta med dig under dagen för att ha konstant kallt vatten att dricka till hands.
5.
Kom ihåg att dricka mer vätska i allmänhet sommartid dagar och nätter än du skulle under vintern, eftersom din kropp är svettas så mycket mer.
Spädbarn, små barn, äldre och personer med särskilda medicinska-och hälsofrågor behöver vara särskilt försiktiga i sommar inte bli överhettad eller uttorkad.
äldre personer som lever ensamma ska kontrolleras upp ofta under sommaren att vara säker på att de mår bra och överlever värmen. Hjälpa dem att hålla sval och säker.
6.
Har några frysta behandlar praktiskt för småätande, inklusive frysta druvor eller bananer och andra frysta eller kylda lagom stora frukt.
Ät ljus och sval måltider under dagen. Vid frukosten kan du välja att ha yoghurt med müsli strödd på toppen, eller kall spannmål, eller en halv cantaloupemelon eller grapefrukt. Till lunch har kylt sallader (pasta eller kyckling eller tonfisk sallad eller sallad med kylt grillat kött remsor i det till lunch. Middag kunde ubåt /Hoagie smörgåsar, eller en trevlig, kyld pasta sallad eller kyckling Caesar sallad.
Undvik att använda spisen och ugnen så mycket som möjligt för att hålla köket (och dig själv!) cool.
Grillning utanför, och använda mikrovågsugn, är några andra sätt att hålla nere värmen i köket.
7.
Håll ditt hem A /C in på en temperatur som är cool nog att stanna svett-fri, men inte så lågt att en massiv elräkning kommer omkring för att förfölja dig för de kommande tre månaderna!
takfläkt och fans område hjälper till att hålla en bris flyter runt huset.
ren bomull eller siden Pyjamas och ark till stor hjälp med att sova bekvämt i sommarnatten, liksom. En fläkt och coola kläder säng gör för en härlig nattsömn.
8.
Iklädd en bredbrättad hatt är ett bra sätt att undvika för mycket direkt sol och solbränna och överhettning, om du gillar dem, och känna sig bekväm att bära en. Kepsar är bra eftersom de har brätten också. En mössa till barnet med ett brett brätte är ett måste om det kommer att bli massor av soliga utflykter i sommar.
Ta med dig en stor beach-stil ett paraply och en filt att sitta på under det, för skugga, att stanna svalare, om du ska någonstans utan källor skugga.
9.
En handhållen personlig mini-fläkt och en handhållen personliga vatten Spritzer sprayflaska är väldigt lätt att ta med och använda. De kan ge välbehövliga lättnad när världen känns som om det brinner, eller som om det har blivit en stor ångbastu!

Om du kommer att följa dessa förslag, då din familjs sommartid dagar kommer att fyllas med underhållning och avkoppling, snarare än resor till ER för värme problem!

Ha en underbar, sval, skön sommar!


Previous:nothing Next:hur du betalar för barn sjukvårdskostnader

Relaterade artiklar


 • hur man kan förebygga såriga bröstvårtor från amning
 • Hur krympa midjemåttet genom tips för vardagen
 • feber blister behandlingar för barn
 • vilken ålder gör armhåla håret växa?
 • Hur man känner igen löss och bli av med det
 • tecken på en hjärtinfarkt hos kvinnor
 • hur man kan bota tumör i livmodern
 • livsmedel som orsakar gas i spädbarn
 • hur man bränner ett par extra kalorier per dag
 • baby astmasymtom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com