hur man kan minska alkoholkonsumtionen

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-02-26
Har du någonsin finner dig själv med en för många cocktails i sportbaren? Är det troligt att du FROSSA från öl svalare under din stadsdel Block Party? Många av oss dricker lite oftare eller i större mängder än vi vet att vi borde. Vi måste lära oss att minska vår förbrukning-särskilt med tanke på sambandet mellan kronisk överkonsumtion och sådana sjukdomar som magkatarr, hjärtsjukdomar, hjärnskador och olika cancersjukdomar. Minska förbrukningen kan göras genom strategier som hjälper sociala dricker minska sitt intag av öl, vin och drinkar.

Du behöver:
motion
. ner i vikt.
meditation.


1.
sitta vid ett bord bort från baren när du går ut för natten. Om du är på en fest, gäller samma sak. Du måste fysiskt skilja dig från det område där drycker är naturligtvis tillgängliga. Utsättning din plats tidigt och hålla igång umgänge.
2.
Beställa mat och en alkoholfri drink för att starta kvällen. Du kommer antagligen att minska ditt alkoholintag om du har en full mage och har börjat på kvällen utan att dricka. Var särskilt noga med att inte ha en alkoholhaltig dryck innan du lämnar huset, eftersom detta kan ordinera ett mönster för natten.
3.
Ta en vän med dig till parterna för att lindra nerver och hjälper dig att hålla dig borta från påfyllningar. Många människor är mer benägna att dricka än för sociala tillställningar där de känner sig illa till mods. Kom ihåg att alkoholen lindra din ångest, men du kommer sannolikt att lida större konsekvenser, såsom skämma ut dig och andra om du dricker mycket.
4.
Häll hälften av din burk eller glas öl i ett glas och amma upp det. Låt inte vänta personal pressa dig att köpa mer. Berätta för vänner i förväg hur mycket du planerar att dricka så att de inte kommer att uppmuntra dig att "ta en ny bild" eller "har en annan öl. "
5.
Schema för dig själv ibland helgen händelser som inte innehåller alkohol. Bestäm ett visst antal dagar i varje månad där du inte kommer att delta i någon dricka, och hålla sig till planen.
6.
Håll reda på varje dag man dricker och hur mycket du dricker under den tiden. När en person "ser" hur mycket han förbrukar, ger det en effektiv motivation för att minska alkoholintaget.
7.
Föreslå lekar och aktiviteter för att distrahera dig från alkohol under sociala tillställningar. Hålla ditt sinne och händer aktiv hjälper dig att hålla dig borta från cocktails. Ta med ombord eller tv-spel, om din värd godkänner. Du kan även spela gamla "säkra, såsom charader eller" I Spy. "

Tips och varningar


 • inte lager alkohol hemma. Om du ska ha en fest, köpa bara tillräckligt för händelsen.
 • inte ofta i vilka dricka spel spelas. Om de inträffar under kvällen, gör det en tidig kväll så att du inte frestas att bedriva dem själv.


 • Previous:nothing Next:Vilka är fördelarna med CPAP behandling?

  Relaterade artiklar


 • vad är ciprofloxacin HCl 500 för?
 • hur man sätter kontakter i en hand
 • vad är remifemin?
 • effekterna av att dricka efter den första trimestern av graviditeten
 • Hur fungerar hälsenan arbete?
 • nackdelarna av Accutane
 • vilka livsmedel öka spermieproduktionen?
 • hur man känner igen symtomen på uttorkning
 • vad är syftet med prostata?
 • Vad gör en onormal hjärna MRI ut?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com