nivåer av sjukvård för äldre

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-02-10
De är beskrivas som de gyllene åren i livet. För vissa kan dock åren efter pensioneringen vara idel sjukdom, orörlighet och depression. Men det behöver inte vara så här. Vissa äldre människor behöver bara en stödjande gemenskap för att hjälpa dem att hålla upp sin styrka, att erbjuda regelbunden medicinsk vård och ge aktiviteter som annars skulle vara svårt att ordna på egen hand. Istället för att se äldreomsorgen som en sista utväg, är många faciliteter för geriatriska människor att ge tillbaka dyrbara år som kan ha annars använts i isolering och beroende av familjen.

Det första steget i Äldreomsorg

Den sista man vill göra är att ta bort en äldre släkting från sitt hem. När vi åldras vi alla långsammare, uppleva några minnen svårigheter och få creakier ben. Men det betyder inte att det är dags att packa mammas väskor och kolla in henne i ålderdomshem. De flesta seniorer är redan bra med hemvård hjälp. Administrationen on Aging har beräknat att under 2007 mer än 106 miljoner hushåll redan ge informell vård till en eller flera äldre person. Med stöd från myndigheter hemsjukvård, beslutar familjen hur ofta deras älskade man behöver hembesök. Hälso-stödet kommer att göra vissa uppgifter från dispensering medicinering, hjälpa till med hushållssysslor till sjukgymnastik.

När Ensamboende är svårt

Ingen någonsin vill ge upp sitt oberoende. Men när en äldre person behöver mer öppenvård hjälp, är det dags att se över ett självständigt liv anläggningar. Familjer kan hyra eller köpa en lägenhet eller lägenhet i närmiljön för seniorer. Eftersom förvaltningen on Aging rapporterar att under 2008 cirka 25 procent av amerikanerna i åldern 65-74 och 18 procent av personer 75 + föra regelbundna fritiden fysisk aktivitet, dessa samhällen är ett populärt pension val för den ännu aktiva äldre som önskar delta i on-och off-site fritidsverksamhet och social verksamhet. Den största nyttan för Independent Living är en del av en gemenskap och en känsla av att den åldrande vuxna inte är en belastning för nära och kära.

Äldste som behöver praktisk hjälp

hemtjänst anläggningar är nästa steg efter självständigt boende. Några oberoende samhällen kan även erbjuda denna vård på samma campus med en ökning av månadsavgifter. Förutom att tillhandahålla dagliga hjälp, kan seniorer njuta fortfarande lever ensam, umgås med vänner och fritidsaktiviteter, men de kommer också att ha mer omfattande medicinsk vård.

Runt-runt Hjälp för åldrande Seniorer.

Omvårdnad hem behöver inte vara skrämmande platser. En ny typ av senior-och sjukvård anläggningen har dykt upp under åren. Dessa anläggningar erbjuder on-site omvårdnad med rekommenderat, licensierad sjuksköterskor och undersköterskor sjuksköterska, med personal socialarbetare, de också betona vikten av psykisk hälsa. Detta var nästan okända för 20 år sedan. Andra professionella terapeuter, som de specialiserar sig i tal, arbetsterapi och sjukgymnastik, finns i många vårdhem. Städning, måltider och linne service är en del av den vård som ges. Eftersom seniorer i denna ålder är inte nödvändigtvis orörlig, är på plats rekreation del av den pågående vård och stöd som erbjuds för varje person.

Akutvård.

Akut vård och omsorg för de äldre som kan ingen längre ta hand om sig själv. Detta kan vara en person som inte längre kan gå eller kan ha tilltagande demens eller Alzheimers sjukdom. Det bredaste utbudet av vård finns tillgängliga i dessa anläggningar. Tjänster kan vara allt från att ge personlig hygien assistans, rehabiliterande och palliativ vård. Den avancerade-aging tillståndet hos dessa äldste kommer att kräva en nivå av hjälp saknas vid subakut faciliteter.

Hur hittar Ackrediterade äldreomsorg.

Regeringen har kommit långt i att hjälpa familjer att hitta certifierade hälso-och sjukvård för seniorer. Omfattande sökningar kan göras för att hitta behandling för varje nivå av vård från hem-hälsa besök på akutvård, och sök kriterier för inkomstnivå och försäkring hänsyn har aldrig varit bättre.

Previous:nothing Next:hur man kan sluta röka med Chantix

Relaterade artiklar


 • vad är meningerna?
 • hur du kan hjälpa din fru att minska stress
 • Vilka är riskerna med att öka testosteron?
 • hur lätt lindra fot smärta under graviditeten
 • Vilka är funktionerna i ett stetoskop?
 • riskfaktorer för missbruk
 • hur beståndet ett medicinskåp med grundläggande förnödenheter
 • kroniska sinus huvudvärk symtom
 • ärftliga faktorer som påverkar den fysiska utvecklingen
 • hur man läka en blåtira
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com