orsakerna till ansiktsrodnad

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-02-24
Ansiktsrodnad är rodnad eller rodnad i ansikte och hals, som ofta kommer på plötsligt. Spolning kan orsakas av många olika typer av stimuli och villkor, men den grundläggande orsaken är ofta en dyning av blod pumpas in i ansiktet. Till exempel, om du skulle stå på huvudet i några minuter, skulle ditt ansikte troligen bli spolas på grund av blod sammanslagning i ditt ansikte. På samma sätt, händelser som påskyndar hjärtfrekvensen och blodflödet kan orsaka rodnad

SKAMLIGHETER

SKAMLIGHETER är en av de vanligaste orsakerna till rodnande. När en person är generad eller obekväm, till exempel när man talar inför en stor grupp människor, pulsen ökar, vilket kan orsaka rodnad. Att vara framför en person som man har starka romantiska känslor för sannolikt kommer att öka förlägenhet och rodnande.

Ilska

Ilska är en annan känsla som ofta leder till ansiktsrodnad. I stunder av ilska är adrenalin ofta frigörs, vilket ökar blodflödet och kan leda till rodnad-på samma sätt extrem skräck, eller vara på ett liv eller död situation kan orsaka rodnad

Temperatur

Att vara utsatt för. för extrema temperaturer, och uppleva snabba förändringar i temperaturen kan orsaka rodnad. Att bara vara ute i mycket varma temperaturer kan orsaka rodnad i ansiktet, eller som har hög intern temperatur som förekommer under en feber kan också orsaka rodnad.

Mat

Vissa personer reagerar starkt på vissa typer av livsmedel, vilket kan orsaka ansiktsrodnad. Flushing är särskilt vanligt när man äter kryddstark mat, men det kan också inträffa när man äter andra typer av kraftig smak livsmedel.

Alkohol

Vissa människor upplever ansiktsrodnad som en reaktion på att dricka alkohol. Svårighetsgraden av rodnad kan bero på vilken typ konsumeras av alkoholdrycker och hur snabbt alkoholen konsumeras.

Rosacea

Rosacea är ett kroniskt medicinskt tillstånd som kännetecknas av ansiktsrodnad och ibland bildandet av finne-liknande pustler. Spolningen upplevde under ett utbrott av rosacea kan orsaka hud att vara mer djupt röd och stanna rött mycket längre än normalt spolning av andra orsaker. De som lider av rosacea ofta har en permanent rödaktig nyans i sina ansikten.

Previous:nothing Next:Vilka är biverkningarna av kaptopril

Relaterade artiklar


 • vad är användningen av en injektionsflaska?
 • hur gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt, men snabbt, och hålla den utanför för gott
 • farliga biverkningar av ibuprofen hos barn
 • vad är en hälsosam graviditet kost?
 • anti embolism stöd strumpa problem
 • orsakerna till förstoppning hos barn
 • överföring av toxisk chock syndrom vid födseln
 • Effexor behandling för värmevallningar
 • Hur får man en plattare mage graviditet inlägget
 • hur man väljer äldreomsorg
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com