sjukhem förebyggande arbetet

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-02-09
Enligt en jul 2004 Census Bureau rapport, 36 miljoner amerikaner är 65 eller äldre. Den amerikanska General Accounting Office rapporterar att 43 procent av dem kommer att bo på ett vårdhem under sitt liv, av dessa kommer mer än 3 miljoner utsätts för övergrepp och 300. 000 kommer att dö i händerna på personalen eller andra vård boende hemma. Sjukhem övergrepp frodas, aktivt engagemang i dess förebyggande är avgörande. Livet för en nära anhörig, eller en dag med ditt eget, kan bero på det

Du behöver:.
Recept på Chantix.

Fakta

Vårdhem övergrepp tar sig många uttryck. Det kan vara så lömsk som vanvård, övergivande av eller ekonomiskt utnyttjande och uppenbart i subtila beteendeförändringar eller oförklarligt isolering eller ilska. Emotionella och psykiska övergrepp uppvisar ofta plötsliga förändringar i uppträdande och beteende. Vårdhem missbruk kan vara uppenbara och våldsam, fysiska och sexuella övergrepp ofta lämnar offret blåslagen, misshandlade och med brutna ben. Oförklarlig sår, genitalt eller rektal blödning, trasiga eller saknas underkläder och olämpliga kläder är vägledande för repressalier.

Betydelse

amerikanska representanthuset rapport från 2001, "Missbruk av Residents är ett stort problem i USA vårdhem," fann att 30 procent av USA: s sjukhem fått citaten för allvarliga fall av övergrepp mot äldre. Mindre än 20 procent av missbruk incidenter rapporteras och förebyggande som ytterst saknas. En manlig sjukhem anställd dömd för förråande en äldre patient, år 2001, fick en 1-års fängelse för brottet. Hans offer dog inom några dagar efter attacken. Samma hus rapporten slutsatsen att "Den översyn av ett urval av rapporterna över statligt inspektion och citat i denna rapport tyder på att dessa kränkningar ofta innebär allvarliga övergrepp som orsakar betydande skada för människors hälsa och välbefinnande sjukhem invånare. . "

Utbilda dig själv

Läs de lagar som styr sjukhem och övergrepp mot äldre i ditt tillstånd. Leta reda på de grupper och organisationer, i ditt område, aktivt för att förebygga missbruk av långfristiga vårdinrättningar och sjukhem, och bekanta dig med de resurser som står till äldre vuxna som har drabbats av repressalier. AARP och The National Center på övergrepp mot äldre (se Resurser) webbplatser är utmärkta källor till information och du kan träffa människor i din närhet genom AARP gemenskapen. Police Department Victim Assistance kontor och social service byråer kan hänvisa dig till aktiva äldre organisationer förebyggande arbetet.

Engagera dig

Vårdhem förebyggande arbetet krävs en by. Om en nära anhörig är ett vårdhem hemvist, besöker ofta och vara förutseende. Interagera med läkare och annan personal regelbundet, ställa massor av frågor och vara medvetna om behandling av invånarna som inte får regelbundna besökare. Bli medlem och delta i Resident rådet, om det inte finns en grupp som förkämpar för vårdhem invånarnas rättigheter, starta en.

Delta i lagstiftningsprocessen. Arbetet med att stifta lagar som ger stark straff för övergrepp mot äldre samt för införande av högröstade bakgrundskontroller och höga utbildningsnivån för alla vårdpersonalen.

Rapport Det

Den mest effektiva förebyggande för vårdhem missbruk är att rapportera alla misstänkta incidenter. Ring polisen och vuxna skyddande tjänster omedelbart. Kom ihåg, du behöver inte bevisa ett brott har begåtts, att myndigheterna kommer att utreda och fatta beslut. Var inte rädd för konsekvenserna, du kan rapportera dina misstankar med fullständig anonymitet.

Previous:nothing Next:tecken på allergi hos barn

Relaterade artiklar


 • Så för att lindra förstoppning använder naturläkemedel
 • kan digitala örontermometrar användas för basala kroppstemperaturen?
 • kosmetisk kirurgi behandlingar för hudbristningar
 • vad är orsakerna till återkommande jäst infektioner eller vaginit?
 • Vilka är riskerna med att öka testosteron?
 • Vilken typ av kläder bör en nyfödd ha?
 • Hur man vet om ett barn är allergisk mot katter
 • hur man kan slå endometrioisis 75 - förberedelse för endometriehyperplasi hysterektomi
 • Vilka är de behandlingar för STREP b?
 • orsakerna till rektal blödning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com