barn probiotika

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-03-31
Probiotika för småbarn är något kontroversiell, men det är positivt på många sätt. Probiotika är bakterier som lever och aktiva, som hjälper kroppen utföra på ett sunt sätt. Människor kan inte leva utan bakterier, även småbarn behöver dem. Probiotika hjälper till att hålla ditt barn friskt, hans immunförsvar stark och hjälper till att hålla dåliga bakterier borta

Historia

Nyfödda får sin första dos av probiotika i förlossningskanalen. Den probiotika börja växa och så småningom skapa olika typer av bakterier. När barnet börjar äta fast föda, bakterier börja öka. Världen Heath organisationen definierar probiotika som levande mikroorganismer som när de intas i rätt mängder är bra för hälsan hos den mottagande. Bakterier har använts inom mejeriindustrin i åratal utan att orsaka stor fråga, så att införa probiotika till småbarn är inte ett problem.

Diarré och laktostolerans

Enligt 1stprobiotics. com, införa probiotika för att småbarn hjälper till att förhindra och behandla diarré. Ibland bebisar är ordinerats antibiotika som minskar de goda bakterierna i barnets mage, probiotika kan bidra till att upprätthålla god matsmältning genom att upprätthålla goda bakterier. Probiotika hjälper också bryta ner mjölk socker, vilket bidrar till att förbättra ett spädbarns laktostolerans. Detta garanterar en hälsosam matsmältning av bröstmjölk och formel.

Immunsystemet

probiotika bidra till att upprätthålla en sund och stark immunförsvar. Genom att hålla goda bakterier i tarmen, probiotika kan hjälpa hålla kroppen stark mot dåliga bakterier. Gerber. com informerar oss om att ett barns tarm fortfarande är under utveckling och med tillskottet av nya livsmedel och allergier. Dessa utmaningar är bra för ett växande barn att hjälpa till att utveckla immunitet, och probiotika kan göra det en frisk övergång.

Källor

Inte alla probiotika är desamma. Thebe Läkemedel och health24. com föreslår att du bör kontrollera för mänsklig stam probiotika. Kontrollera om en tydlig identifiering nummer från en internationell kultur tillbaka som American Type Culture Collection. Dessa typer av probiotika kommer från bröstmjölk eller en människa tarmen. Frågar apotekspersonalen är ett bra sätt att välja en lämplig probiotiska för ditt barn. En probiotiska bör erbjuda 100 miljoner cfu av goda bakterier.

Typer av probiotika

Probiotika kan köpas som tillägg i kapselform, som flytande olja droppar i ett pulver som ska läggas till drycker, tugga tabletter, och även sugrör för ditt barn att använda. Gerber erbjuder Good Start 2 Naturlig kulturer, en probiotika kompletteras barn formel. Yoghurt innehåller också probiotika när etiketten skall "levande och aktiv kulturer. "

Previous:nothing Next:Staph infektioner orsakar i spädbarn

Relaterade artiklar


 • tidiga symtom på pankreatit
 • om benförlust sjukdom
 • Vilka är de viktigaste symptomen på att vara gravid?
 • symtom av dricksvatten inte tillräckligt med vatten
 • Fördelarna med A-vitamin på huden
 • Vilka är de behandlingar för sura uppstötningar hos barn?
 • hur du njuta av din pension.
 • hur man kan hjälpa biverkningar av Lupron depå
 • skäl för en andra graviditet ultraljud
 • hur man kan få gratis läkemedel med fri frakt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com