hjärta palpatation orsaker

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-03-26
Hjärtklappning kan vara skrämmande, och många människor som upplever dem fruktar att de kan få en hjärtattack. Även hjärtklappning kan hända före eller under en hjärtattack, för det mesta, hjärtklappning visar på mindre brådskande frågor som vanligen kan behandlas med en förändring i livsstil eller efter förslag från en vårdgivare

Du behöver:.
tvättsprit.
Tyg.

Hypotyreos

Hypertyreos är en sjukdom som orsakar sköldkörteln att överproducera sköldkörtelhormon. Detta överflöd av sköldkörtelhormon i kroppen kan störa många andra system, inklusive cirkulations-och nervsystemen. Många biverkningar kan leda, inklusive hjärtklappning. För att korrigera detta tillstånd, kan en läkare ordinera sköldkörteln undertrycka medicin.

Ångest

Akut ångest kan ge upphov till att reagera på sätt som stör den nervsystemet. Denna ångest kan orsaka hyperventilation, snabb puls och hjärtklappning. Ofta kan djupandning och lugnande teer ge ångest lindring, och det finns mediciner läkare kan ordinera, även om många av de midications sätta oönskade biverkningar.

Hormonförändringar

Hormonella förändringar kan leda till rytmer av kroppen att variera, som kan föranleda hjärtklappning och arytmi. Dessa hormonella förändringar omfattar menstruation, graviditet och klimakterium. Hormonbehandling hjälper lätta klimakteriet symtom.

Läkemedel

Vissa mediciner och droger kan leda till att hjärtat är rytmer att fluktuera, vilket ledde till hjärtklappning. Den överanvändning av stimulantia, såsom koffein och kokain kan leda till att hjärtat avreglera och klappa. Läkemedel förknippade med sköldkörtelhormon ersättning kan också orsaka hjärtklappning om dosering är inte korrekt. Berätta alltid en läkare om du upplever hjärtklappning medan på medicinering eller minska användningen av stimulantia om du ofta får hjärtklappning.

Medfött hjärtfel

finns många medfött hjärtfel som påverkar den elektriska impulser till hjärta, vilket kan orsaka ultraljud hjärta palpitations. An kan avslöja ett hjärtfel.

Previous:nothing Next:hur man ansöker om new york barns hälsa plus

Relaterade artiklar


 • vad är orsakerna till rinnande ögon?
 • hur man kan förebygga modersmjölksersättning allergier
 • hur man kan hjälpa biverkningar av Lupron depå
 • vad allergi medicin kan jag ta under amning?
 • farliga biverkningar av ibuprofen hos barn
 • dammkvalster allergiska symtom
 • skillnaden mellan DNA-test & blodprov för faderskap
 • Vilka är de behandlingar för tarmparasiter hos barn?
 • vad är orsaken till gäspningar?
 • vad är en kreditkontroll för sysselsättningen?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com