naturliga sätt att hjälpa klimakteriet

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-03-13
Kvinnor har letat efter de bästa lösningar för att hjälpa dem ta sig igenom klimakteriet i flera år. Medicinska experter upptäckte snart att det var perfekt att ge kvinnor i klimakteriet hormoner för att lindra sina olika klimakteriebesvär. Men hittade den medicinska världen att de hormoner de gav kvinnorna får dem att skaffa en hel rad olika sjukdomar. Kvinnor började vända till mer naturliga metoder, såsom silverax, sojaprodukter och wild yam rot, för att hjälpa till att få dem genom den ibland plågsamma symptom på klimakteriet.

Du behöver:
blodtrycksmanschett (manuell manschett eller automatisk)
. Stetoskop.
Notebook.
Penna.

Vad är klimakteriet?

Klimakteriet kan vara en mycket svår tid för kvinnor. Under denna period kommer de att uppleva en permanent slutet av menstruationen. De kommer inte att kunna få barn längre och de är att lära sig att deras kropp blir äldre. Även klimakteriet är inte en sjukdom, kan det kännas som kvinnor genomgår en sjukdom slags med kroppen förändras, värmevallningar och uppleva alla de biverkningar som klimakteriet för med sig.

E-vitamin

Den amerikanska Food and Drug Administration (FDA) har inte gett klartecken för fysiska naturläkemedel för kvinnor att använda för att hjälpa till att få igenom klimakteriet. Detta är anledningen till att kvinnor måste göra allt de kan för att hålla sig friska och samtidigt gå igenom klimakteriet. Menopausala kvinnor måste ta hand om sina kroppar genom att äta en kost rik på hälsosamma livsmedel som ger energi och hjälper dem att sova hela natten. Med en daglig vitamintillskott med vitamin E kan kan ge lindring från lindriga värmevallningar hos vissa kvinnor. Det är viktigt att inte överdriva E-vitamin eftersom stora doser har hittats i senare studier att vara skadliga för kvinnor.

Äta hälsosamt

menopausala kvinnor bör äta en välbalanserad kost, som är full för frukt och grönsaker. Hela korn livsmedel kan dras av vissa bröd och spannmål som är en bra källa till näring. Begränsning salt, fett, oljor och gå saltfritt är också bra idéer. Kvinnor bör sträva efter 1200 till 1500 mg kalcium och 800 internationella enheter D-vitamin per dag.

Motion

En annan naturlig metod för att hålla sig frisk under klimakteriet är att utöva. Genom att utöva minst 30 minuter varje dag, kan kvinnor hjälpa sina kroppar hålla sig frisk den naturliga vägen.

Avspänning

Avslappningstekniker kan hjälpa kvinnor att återfå sin kropp och själ under klimakteriet. Det finns olika avkoppling metoder, bland annat skära ner på kaffe, ta yoga klasser, öva meditation och lyssna på lugnande musik.

Östrogen

menopausala kvinnor kan försöka få så många fytoöstrogener som möjligt. Denna typ av östrogen förekommer naturligt i många livsmedel. En typ av fytoöstrogen, är isoflavoner, finns i många vanliga livsmedel, såsom sojabönor, kikärtor och baljväxter. Soja är en isoflavone som är en växt-baserade livsmedel som innehåller östrogen. Även om FDA inte har reglerat soja, kan det vara precis vad en kropp behöver för att förbli frisk medan upplever klimakteriet.

Hot Fashes

Att veta vad som utlöser värmevallningar är också hjälpsam. Menopausala kvinnor bör skära ner på koffeinhaltiga drycker, kryddstark mat och alkohol. Att hjälpa till med värmevallningar, kan kvinnor klä sig i lager och bära isvatten med dem hela tiden. De kan också försöka ta silverax och sojaprodukter. Kvinnor i Europa har att utnyttja silverax i flera år och har sett positiva resultat. Trots att FDA inte har reglerat användningen av naturläkemedel i stödet av klimakteriebesvär, kan det vara värt ett försök.

Previous:nothing Next:tecken och symtom på ångest hos tonåringar

Relaterade artiklar


 • hur man ansöker om bistånd sjukförsäkring program online
 • hur man rengör nebulisatorer
 • biverkningar av svartmögel
 • hur många ultraljud görs under en graviditet?
 • hur man kan slå endometrioisis 87 - förstå klimakteriet
 • grupp B-streptokocker behandlingar
 • Hur länge kan du använda ett rakblad?
 • hur man har ett barn utan sjukförsäkring
 • vad är orsakerna till oregelbundna menstruationer varannan vecka?
 • historia barnmorskor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com