tecken och symtom på ångest hos tonåringar

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-03-13
Tonåringar är kända för att ha förändrade stämningar och fluktuerande hormoner som kan leda till depressiva beteenden. Ångest är också ett vanligt problem för tonåringar, som kan orsakas av peer påtryckningar för påtryckningar från föräldrar utföra i friidrott, och påtryckningar för att uppnå bra på tester. Ångest kan bli svårt att leva med tiden, och det är viktigt för föräldrar att förstå tecken och symtom på ångest hos tonåringar för att bättre hjälpa sina barn

Du behöver:.
Blodtrycksmanschett (manuell manschett eller automatisk) .
Stetoskop.
Notebook.
Penna.

Förändringar i matvanor

Tonåringar med ångest ofta uppvisar en förändring i sina matvanor på grund av ökad stress. Detta kan ses som en ökning av mängden konsumerade livsmedel, en förändring i den typ som konsumeras av livsmedel, eller en minskning äta helt och hållet.

Humörsvängningar

Humörsvängningar hos tonåringar kan vara ett resultat av ångest i deras liv. När trycket överväldiga en tonåring, kan ångesten bli för mycket, vilket resulterar i arga utbrott eller vredesutbrott humöret liknar ett yngre barn.

Förändringar i sovvanor

Sova kan bli störd när en tonåring är konsumeras av stressande tankar och oro. Ångest-ridit tonåringar kan ha sömnlöshet, när de inte kan somna, vilket kan påverka hur väl de känner under dagen och hur väl de presterar i skolan.

Hudutslag

Huden kan ofta bli inflammerad och irriterad från stress . Detta beror på utsläpp av kortisol i systemet när en tonåring känner ångest. Ångest kan orsaka en ökning av acne utbrott och en ökning av uppblossande av psoriasis.

riskbeteenden

Ångest kan överväldiga en tonåring, och kan leda till en ökning av riskfyllda beteenden, som att dricka, drogmissbruk och promiskuitet. Dessa riskfyllda beteenden kan påverka en tonåring framtida liv, så uppmuntrar en tonåring med ångest för att söka hjälp av en kurator kan hjälpa till att förhindra ytterligare riskabelt åtgärder.

Previous:nothing Next:Vilka uppgifter av kolesterol i kroppen?

Relaterade artiklar


 • hypertoni botemedel för barn
 • hur man sova gott om natten
 • hur man kan slå endometrioisis 83 - förstå alternativ för att ha chlildren efter hysterektomi - ägg och embryon frysning
 • gastroenterit behandlingar
 • om övervikt hos barn
 • hur man kan bota mage värk
 • orsaker till skelettsjukdom
 • symptom på mjölkprotein allergi hos barn
 • gastroenterit orsaker
 • hur man får p-piller utan sjukförsäkring
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com