vad är prostalex?

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-03-05
Prostalex är en over-the-counter kosttillskott för att lindra de symptom som följer en förstorad prostata och minska den totala storleken på prostatakörteln. Tillägget är populär bland män som upplever prostataförstoring, men inte vill förlita sig på receptbelagda läkemedel. Även om Prostalex webbplats hävdar att tillägget är effektivt, har det inte utvärderats av US Food and Drug Administration

Identification

Enligt Mayo Clinic, några av de smärtsymtom som åtföljer en förstorad prostata innehålla ett frekvent behov av att urinera, svårigheter att urinera, en oförmåga att tömma blåsan och blod i urinen. Prostalex är avsedd att lindra dessa symptom och gör urinering mindre smärtsamt. Enligt tillverkarens webbplats, kan Prostalex också användas för att hjälpa till med erektil och sexuell dysfunktion.

Funktioner

Prostalex innehåller Saw Palmetto extrakt, som enligt MedlinePlus Medical Encyclopedia, är en ofta rekommenderas av läkare som ett alternativ till receptbelagda läkemedel prostata. Tillägget innehåller även vitamin A, E-vitamin, zink, pumpafrön, bark pygeum, lypocene, grönt te blad och selen.

Typer

Prostalex finns på Walgreens, GNC och genom Prostalex webbplats. Om du beställer via bolagets hemsida, är tillägget backas upp av en 60-dagars pengarna tillbaka garanti. Prostalex finns i en 30-eller 60-dagars leverans

Överväganden

Män som är oroliga för sin prostata hälsa ska ta en Prostalex välvda dagligen. . Tillägget bör förvaras i en sval, torr miljö borta från värme och ljus. Liksom alla läkemedel och kosttillskott bör Prostalex hållas utom räckhåll för barn.

Varning

Även Prostalex innehåller naturliga ingredienser, kan det interagera fortfarande med andra läkemedel du tar. Rådgör med din läkare innan du tar Prostalex och diskutera andra mediciner, kosttillskott eller vitaminer som du tar. Du bör också diskutera graden av förstorad prostata symtom och har en grundlig läkarundersökning. Om symtomen är tillräckligt allvarliga, kan din läkare förskriva läkemedel, såsom Alfa-1-blockerare, antibiotika eller mediciner som minskar prostatans storlek.

Previous:nothing Next:symtom på meningit hos barn

Relaterade artiklar


 • hur man kan förebygga och behandla värmeutslag
 • skeden av ett barn i livmodern
 • hur man kan öka höjd
 • symtom på förstoppning hos barn
 • hur att hålla sig frisk.
 • Definitionen av binjure
 • vad är cesium för?
 • hur man kan förstå orsakerna till en stark lukt på urinen
 • vad gör syntest betyder siffrorna?
 • hur man undviker förkylningar och influensa
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com