vad gör elliptiska maskiner göra?

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-03-22
Vissa människor omfamna drastiska åtgärder, som gastric bypass operation att banta, men det finns många övningar och delar av träningsredskap som också kan hjälpa en person ner i vikt. En utrustning som kan användas av personer oavsett deras vikt är elliptisk maskin

Design

elliptiska maskiner är konstruerade för att återskapa effekterna av promenader och löpning. De är dock avsevärt skiljer sig från andra träningsmaskiner, såsom löpband, eftersom de minskar mängden trycket som utövas på lederna.

Fördel

elliptiska maskiner vanligtvis inte bygga muskler, så de är inte ett bra alternativ för den som vill bulk upp. Istället är de utformade för att ge hjärt-träning. Mängden stress sätta på det kardiovaskulära systemet kan justeras av användaren, som kan ändra inställningen på den elliptiska maskinen som styr mängden motstånd användaren upplever.

Resultat

Både övre och nedre kroppen kan utarbetas av elliptiska maskiner. Vissa elliptiska maskiner har arm handtagen, men även de som inte styrs främst av arbetet i benen. Det är musklerna i benen, då, som är de som mest sannolikt att få mer tonad.

Balans och motorik Fitness

Om en elliptisk maskin inte har armen handtag eller om användaren väljer att inte använda handtagen som finns, kan en elliptisk maskin att förbättra både motor kondition och balans. De cirkulära rörelse hos maskinen kräver att användaren tyngdpunkt ständigt förändras när maskinen används.

Effektivitet

elliptiska maskiner ofta jämförs med löpband i termer av effektivitet. Enligt Thomas Altena, en övning fysiolog från University of Missouri-Columbia, fysiologiska reaktioner av löpband och elliptiska maskiner är nästan identiska. Däremot elliptiska maskiner inte ger effekt på lederna som löpband göra, så kan fler kalorier användas upp med mindre ansträngning.

Användare

elliptiska maskiner inte producerar mycket effekt på lederna, vilket gör dem bra maskiner för att användas av de äldre, som ofta behöver släta, skonsamma övningar. Utbildare och idrottare som håller på att rehabiliteras också hitta low impact design av elliptiska maskiner fördelaktigt.

Previous:nothing Next:huvudlöss symtom

Relaterade artiklar


 • hur man bli gravid med polycystiskt ovariesyndrom
 • rättsmedel för ett barns hosta
 • hur man undviker blåmärken
 • hypertoni botemedel för barn
 • Hur man väljer en diabetiker insulinpump
 • hem rättsmedel för små brännskador
 • orsakerna till stickningar i fötter
 • naturlig behandling för klimakteriet symtom
 • hur man ska bekämpa depression under graviditeten
 • hur man kan öka självuppskattning för en diagnostiserad med Alzheimers sjukdom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com