Syftet med polyper

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-16
American Academy of Otolaryngologi-Head and Neck Surgery anges att polyper och tonsiller arbeta tillsammans för att skydda immunförsvaret. De adenoida är kluster av klumpar, svampliknande vävnad som finns på varje sida av halsen. Eftersom de är i svalget bakom näsan och munnen, kan polyper inte ses med blotta ögon som tonsiller kan. För läkare att undersöka detta område i hals och mun, läkare använder speciell utrustning för att kontrollera polyper. Syftet med polyper är att skydda kroppen från infektioner, men på grund av framsteg antibiotika, har deras infektionsbekämpande ändamål blir mindre viktiga och kan faktiskt slå på mångas immunförsvar.

Du behöver:
magnesiumsulfat (MgSO4)
. Skål.
Svamp.
Karamellfärg.
Dosmått.

bekämpa infektioner

Texas Pediatric Surgical Associates uppger att det primära syftet med polyper är att skydda kroppen från bakterier eller virusinfektioner tränger in i kroppen via andas eller svälja. Adenoida innehåller celler som har förmåga att producera naturliga infektionsbekämpande antikroppar. Funktionen för polyper är viktigt i barn, eftersom deras immunförsvar är ännu inte fullt fungerande. Men infektionsbekämpande syftet med polyper minskar när barnen blir äldre.

Tidigare Syfte

Texas Pediatric Surgical Associates säga att många av de infektioner som polyper och tonsiller var avsedda att skydda barn från, till exempel parasiter och maskar, är relativt ovanliga under den tidiga utvecklingen av många barn. Å andra sidan, inte slåss polyper inte många av de infektioner som barn upplever i dagens samhälle. Detta kan vara anledningen till polyper och tonsiller ofta fel på många vuxna och barn.

Blockeringar

Eftersom infektionsbekämpande Syftet med polyper har minskat, de ibland orsaka smärta och lidande för människor och måste tas bort. Ett av skälen för borttagning är blockeringar som orsakas av förstorad polyper. Dessa blockeringar orsaka andningssvårigheter, snarkning och med livshotande sömnapné. Blockeringar inträffar på grund av vätska uppbyggd på grund av öra och bihåleinflammation.

Polyper och barn

Texas Pediatric Surgical Associates konstatera att även när barn drabbas av svullnad polyper, detta är inte en signal om att de bör tas bort trots deras minimala ändamål. Eftersom många barn blir äldre, deras polyper krymper och inte längre påverkar deras andning kapacitet. Istället för operation för att ta bort polyper, kan läkare ordinera antibiotika för att minska infektioner och svullnader.

När att tänka bort

American Academy of Otolaryngologi-Head and Neck Surgery säger att eftersom det inte finns någon huvudsakliga syftet med polyper , läkare överväga avlägsnande om antibiotika och minimalt invasiva metoder inte hejda den återkommande inflammation. Läkare göra en fullständig fysisk undersökning, inklusive strupe kulturer, röntgen och blodprover. När data samlas in och analyseras, anser de om de behöver utföra adenoidectomies på barn eller vuxna. Det tar 2 till 4 veckor att återhämta sig från detta förfarande.

Previous:nothing Next:vad är definitionen av sensorisk integration?

Relaterade artiklar


 • symtom och biverkningar av STREP hals
 • fördelarna med aloe vera juice
 • hur man har ett barn utan sjukförsäkring
 • Definitionen av social trygghet funktionshinder
 • hem lindring av mensvärk
 • vilka sjukdomar bestäms av en papsmear?
 • hur du ändrar din kost för en kvinna över 50 år
 • biverkningar av svartmögel
 • vad är orsakerna till gynekomasti?
 • vad vitamin absorberas från solljuset?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com