är alkohol en drog?

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-04-21
Alkohol är allmänt accepterad som en normal del av livet. Med droger olagliga, men alkohol lagligt för personer över 21 år i USA, många hävdar att alkohol inte är en drog. Verkligheten är att alkohol interagerar med kroppen precis som alla andra droger och har allvarliga konsekvenser när det missbrukas

Definition av alkohol

Alkoholhaltiga drycker drycker sker genom en process av jäsning som antingen är etylalkohol eller etanol produkter. Alla alkohol sker via samma process oavsett dess "bevis" eller alkoholhalt. Jästen i processen livnär sig på socker och kolhydrater utsöndrar alkohol och koldioxid som biprodukt.

Antidepressiva

Alkohol är klassad som en dämpande förmågan att skada kroppen och hjärnan. Det primära funktion depressiva läkemedel är att slappna av muskler och nerver mussla. För att göra detta måste den direkt påverkar blodflödet i muskler och nerver i hela centrala nervsystemet.

Cardiovascualr Effekter

Alkohol har en mycket speciell effekt på det kardiovaskulära systemet. Det orsakar vasodilatation av de små blodkärlen under huden. Det ökar hjärtfrekvensen, vilket kan leda till yrsel, huvudvärk och darrar. En person kan falla i ett tillstånd av nedkylning på grund av alkoholkonsumtion eftersom som blodkärlen vidgas, värmen försvinner och kroppens temperatur kan sjunka avsevärt. Öppnandet av blodkärl är varför en person svettningar och visas färg när berusad.

Cerebral Effekter

alkoholens effekter på hjärnan ger motoriska problem i koordination, balans och syn. Alkohol mättar lillhjärnan, den del av hjärnan som hjälper en person med finmotorik, reflexer och vision. Alkohol sänker också hämningar, förändrar dom och resonemang förmåga genom att de påverkar hjärnbarken. Det limbiska systemet är undertryckt, skapa minnesförlust och hög stater av känslomässig upphetsning när berusad. Hela centrala nervsystemet är deprimerad av alkoholkonsumtion.

Digestive Effekter

Samtidigt som alla vet om den person som dricker tills de spyr, få förstår varför. Alkohol leder till en ökning av syra nivåer i magen. Resultatet av detta är en irritation inte bara i magen utan även i tarmarna. Denna irritation är varför folk kräkas eller ha diarré efter att ha druckit alkohol.

Previous:nothing Next:symptom på kirurgisk menopaus

Relaterade artiklar


 • Vad är springmask?
 • hudproblem efter 40
 • om prostata hälsa
 • Användningen av silver i luftfuktare
 • Vilka funktioner i sköldkörteln?
 • hur har friska blodtryck
 • hur lätt spädbarn hosta
 • hjärtarytmier symptom hos kvinnor
 • grupp B-streptokocker behandlingar
 • skäl att förmå labor tidigt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com