hjärtklappning behandling

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-09
Hjärtklappning är oftast ganska harmlösa och sällan visar ett större problem såsom hjärtsjukdomar. Den hjärtklappning sig innebär bara en person är medveten om att oregelbundna förekommer. Det finns några olika alternativ för behandling av hjärtklappning beroende på svårighetsgrad och hur väl en person svarar på olika behandlingsalternativ

Mediciner

blockerare Beta, kalciumantagonister och blodtrycksmedicin allt arbete för att lindra stress på hjärtat. Oftast bara ett av dessa läkemedel är effektivt ensamt vid behandling av hjärtklappning och som en läkare ordinerar baseras på svårighetsgraden av hjärtklappning och orsaken till dem. Betablockerare är vanligen medicinering av valet för detta problem och kommit med få biverkningar.

Vätskesystem

Uttorkning kan sätta kroppen och hjärtat under stor del av stress eftersom cellerna i kroppen inte är mättade med tillräckligt med vätska . Dessa celler pumpas genom hjärtat till andra delar av kroppen och om de inte är väl hydrerad, är hjärtat under mer stress när man pumpar dem. Dricka minst åtta glas vatten om dagen kan räcka långt som hjärtklappning behandling.

Mat

Det gäller att stanna på rätt spår med en hälsosam kost för att hjälpa till att kontrollera hjärtklappning. Äta täta små måltider hjälper till att hålla kroppens energinivå going strong och hjälper hjärtat att pumpa effektivt. Kostvanor hög natriumhalt och fett kan lägga en hel del påfrestningar på hjärtat och orsaka en ökning av hjärtklappning.

Sömn schema

De flesta människor behöver sju till nio timmars sömn per natt. Något mindre än detta krävs att hjärtat att arbeta hårdare och snabbare för att hänga med resten av kroppen. De flesta märker en stor ökning av hjärtklappning frekvens om de är trötta.

Vara lugn

Stress på din kropp och själ är lika stress på ditt hjärta. Att ha en trevlig och hälsosamt sätt att lindra stress är en stor behandlingsplan för hjärtklappning. Stress bidrar till de nivåer av adrenalin i kroppen vilket ökar trycket på hjärtat och leder till en ökning av hjärtklappning.

Previous:nothing Next:naturliga urinvägsinfektion behandling

Relaterade artiklar


 • läkemedelsbehandlingar för demens
 • graviditet och livsmedel för att undvika
 • biverkningar av svartmögel
 • överföring av toxisk chock syndrom vid födseln
 • hämmad fostertillväxt syndrom
 • hur man kan stoppa vinna klimakteriet vikt
 • hur man använder en online symptom checker
 • vad är LDL?
 • biverkningar av för mycket Synthroid
 • tidiga symtom på pankreatit
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com