hur man använder en ägglossning prediktor

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-27
Ägglossningen sker när ett ägg frigörs genom en äggstock i äggledaren. När detta händer är en kvinna kan bli gravid. Vanligtvis finns det ungefär ett ett-till tredagars fönster per månad när befruktning är möjlig. Om du försöker att få ett barn, kan ägglossningen prediktor kit hjälp för att avgöra när du har ägglossning. Dessa prediktorer arbete genom att detektera en ökning av luteiniserande hormon i urinen precis innan ägglossningen
1
. . Spåra din cykel. Notera i en kalender när du börjar din tid. Det är bäst att göra detta för flera månader för att observera dina personliga mönster. Bestäm hur många dagar brukar gå från första dag din menstruation en månad till nästa. För de flesta kvinnor, det handlar om 28 dagar, men det varierar från person till person. Om din cykel är ungefär 28 dagar lång, börja testa på dag 11, vilket är ungefär tre dagar innan ägglossning bör normalt ske.
2.
Test i mitten av eftermiddagen. Urin som utsöndras först på morgonen kan ge falskt positiva testresultat. Om du tar flera tester, alla på varandra följande dag, provning vid samma tidpunkt varje dag.
3.
Ta av locket från den teststickan. Med några kit kommer du att hålla klubban i handtaget på slutet och rikta absorberande spetsen i din ström av urin i cirka fem sekunder. Med andra kit, kan du ha möjlighet att kissa i en kopp och håller klubban är spetsen i urinen under fem sekunder. Efter fem sekunder, sätt på förslutningen och lägga teststickan nedåt på en plan yta med resultatet fönstret uppåt.
4.
Vänta fem minuter och kontrollera ditt resultat. Kontrollfönstret kommer alltid att visa en vertikal lila linje. Om du också ser ett lodrätt lila linje i resultatfönstret som är så mörk som den linje i kontrollen fönster eller mörkare, då du har testat positivt för en våg av luteiniserande hormon. Om du vill bli gravida, är det bäst att ha sex på dagen du tar testet och de två eller tre dagar efter.


Previous:nothing Next:naturliga sätt att hantera klimakteriet

Relaterade artiklar


 • hur man får ersättning för tillhandahållande av din hemtjänst tjänster
 • hur man beräknar vikt percentilen
 • om hälsosam diastoliska blodtrycket
 • hur man kan förhindra mögel i badrummet
 • naturlig behandling för klimakteriet symtom
 • ben i kroppen
 • biverkningar av nicoderm patch
 • symptom på en e.
 • hur man hittar en läkare för hormonbehandling
 • varför inte köra näsan när barometern faller?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com