hur man använder en basal kropp termometer

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-08
Funderar du på att bli gravid? Varför inte använda en basal kropp termometer för att bli gravid? Den används av många kvinnor för att hjälpa dem bli gravida. Den är känslig för att upptäcka en förändring i basala kroppstemperatur (BBT). Den basala Termometern hjälper en kvinna lära känna henne månatliga cykler och mest fertila tiden i månaden. Det är även bra för en förlossningsläkare /gynekolog att avgöra om finns det några fertilitetsproblem som hindrar en kvinna från att bli gravid

Du behöver:. .
Digital termometer
Basal diagram.
Alarm.
liten anteckningsbok.


1.
Nu när du har valt att bli gravid köpa en digital termometer på apoteket, Walmart eller Target återförsäljare. En digital ett ger en mer noggrann läsning av basala kroppstemperatur (BBT). Noggrannhet är nödvändigt när du kartlägga din basala kroppstemperatur.
2.
Ladda ner en gratis basala kroppstemperaturen diagram så att du kan spela in din dagliga avläsningar. Om du Google basala diagram du kommer att stöta på flera hemsidor som du kan ladda ner och skriva. Här är en direkt länk till en webbplats som erbjuder en utmärkt basala diagram, http://www. babyhopes. com/download/bbtchart. pdf. Baby Förhoppningarna är en webbplats som har en hel del information om att bli gravid. Ett annat alternativ för att kartlägga din basala kroppstemperatur är att hålla reda på det på nätet. En utmärkt webbplats Fertilitet vän, http://www. fertilityfriend. com/. Fertilitet vän erbjuder en 30 dagars gratis medlemskap med många online-verktyg användbara för att bli gravid. Efter 30 dagar kan du köpa ett medlemskap för ett år för $ 45. Men om ni inte misstycker inte ett grundläggande medlemskap utan nätet extra du kan fortsätta kartlägga din basala kroppstemperatur. De skiften på kartan skrivs inte ut när du använder grundläggande medlemskap efter 30 dagar. Du kan fortfarande skriva ut den dagliga temperaturen registrera och kartlägga dem själv.
3.
Börja kartlägga din basala kroppstemperatur den första dagen av menstruationscykeln. Den basala kroppstemperaturen måste tas det första på morgonen innan du stigit upp ur sängen. Det måste tas vid samma tid varje morgon, inklusive helger. Tid konsekvens är viktig eftersom den basala kroppstemperaturen tenderar att gå upp senare under dagen.
4.
Ställ in alarm för din normal arbetsvecka vakna tid. Håll en penna, liten anteckningsbok, och basala diagram på nattygsbordet. Se till att du placerar basala knuten termometern inom räckhåll på nattygsbordet så att du inte kommer att vara trevande för det på morgonen. Kom ihåg att alla typer av verksamhet, oavsett hur ljus, kommer att öka din basala kroppstemperatur. Du kan också placera den basala halvvägs kroppen termometer i mellan madrassen och fundament inom räckhåll. Detta eliminerar fumlande när väckarklockan ringer och du fortfarande halvt sovande. Se till att få minst 5 timmars sömn för en mer noggrann basala behandlingen.
5.
När väckarklockan ringer på morgonen placera basala knuten termometern under tungan. Stilla. Den digitala termometern piper när den har registrerats kroppens basala temperatur. Så fort du hör ett pip, mäta temperaturen i antingen din liten anteckningsbok eller basal diagram. Det är en bra idé att hålla ett register båda sätten vid ena eller andra posten är obefogad.
6.
I din lilla anteckningsbok och basala diagram registrera konsistens /enhetlighet i din hals slem. Livmoderhalssekretet tenderar att vara tjock, klibbig och krämig i början av en menstruationscykel. När din kropp närmar ägglossning cervixmucosan kommer att äggvita och stretchig vilket är ett tecken på att det är din mest fertila tid att bli gravid. Efter ägglossningen har inträffat i livmoderhalsen blir klibbig igen.
7.
Också noga med att ta notis om din hals position. I början av menstruationscykeln livmoderhalsen kommer att sitta lågt, torra och känner stängda och företaget i handen. Under ägglossningen kommer livmoderhalscancer position vara mjuk, känner sig mer fuktig, öppen och högre och ett tecken på att du är mer sannolikt att bli gravid. Efter ägglossningen, livmoderhalsen återgår till sin före ägglossning tillstånd.
8.
Ta din basala kroppstemperatur, kontrollera din livmoderhalssekret och cervikal position gör att du kan lära känna din kropp och öka dina chanser att bli gravid. Det är också bra att ha denna information för din gynekolog i händelse av att bli gravida tar längre tid än väntat.

Tips och varningar


 • Så snart som ditt larm går att ta bort din basala kroppstemperatur innan du gör något annat. All verksamhet kommer att öka din basala kroppstemperatur.
 • Gör en notering av någon medicin du tar på din basala diagrammet.
 • Gör en notering när du får mindre än fem timmars sömn.
 • Ta din basala kroppstemperatur vid samma tid varje morgon, även på helgerna.


 • Previous:nothing Next:hur man talar med en läkare på nätet

  Relaterade artiklar


 • hur man somnar snabbt och naturligt
 • vad är oraffinerat sheasmör?
 • graviditet huvudvärk
 • vad är orsaken till gäspningar?
 • de typer av genetisk testning
 • Hur ser vi med våra ögon?
 • hur man undviker förkylningar och influensa
 • hur man kan skydda familjen från rosa öga och öra simmare
 • Vad är familjeplanering tjänster?
 • hur man köper kvalitet krycka tips
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com