hur man botar candida jäst naturligt

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-06
Letar du efter ett naturligt sätt att bota Candida Jäst? Dessa naturläkemedel stöds av näringslära och deras fantastiska framgång är bara en del av sin magi. Denna mångfacetterade syn på rensning inte bara gör sig av med problemet, men också bidra till att förhindra framtida infektioner.

Även om denna metod kan sluta ett utbrott de inte upp några underliggande hygienkrav som kan ha samband med en kronisk jäst skick. Om du rutinmässigt lider utslag, infektioner, tarmbesvär, eller andra symptom relaterade till Candida Jäst, kontakta din läkare för att utesluta ett mer allvarligt tillstånd.

Du behöver:
Yoghurt (valfritt)
. Pro Biotisk Supplement.


1.
Yoghurt och levande kulturer

Om du kan äta mejeriprodukter utan obehag, och tillade yoghurt med levande kulturer ( anges på etiketten) i din kost är ett bra sätt att bekämpa Candida jäst överväxt naturligt.
2.
PRO biotiska TILLÄGG

Pro Biotisk kosttillskott är allmänt tillgängliga online och på apoteket. Priset varierar mellan märken, börjar runt $ 6. 00 för en 30 dagars förbrukning och kör upp till hundratals eller mer med exklusiva varumärken. Ett bra komplement finns oftast för mindre än $ 15.

Pro Biotics är mycket användbara i kampen mot Candida jäst. Fråga din läkare om rekommendationer om varumärken och korrekt användning. Tas regelbundet, kan dessa tillskott hjälpa till att återställa balans i matsmältningssystemet och förhindra ytterligare jäst flare-ups.
3.
KOLHYDRAT KONTROLL

Jäst äter kolhydrater. Utan en stadig tillförsel av kolhydrater, kan jäst inte överleva. Styra inte bara den mängd kolhydrater du förbrukar, men också kvaliteten på dessa kolhydrater kommer att hålla din Candida upprepas. I själva verket finns det särskilda dieter utformade döda jäst för dem som är extremt känslig. En Candida diet fungerar genom att svälta jästen sin livsmedelsförsörjning. Det är en extremt effektiv behandling för dem som har allvarliga jäst frågor, eller jäst som är resistenta mot andra behandlingsmetoder.
4.
ÅR INGEN mat eller sprit

Aged livsmedel, såsom ost eller vin, bör skäras ut ur din kost som du försöker få din jäst under kontroll. Alla livsmedel som kräver en "åldrande" period finns för att främja tillväxten av jäst. Detta inkluderar även bröd med jäst, trots att deras "åldrande" tid kan vara bara en fråga om timmar för brödet att stiga.

Tips och varningar


 • Återkommande Candida jäst överväxt eller infektion kan vara en indikation på ett mer allvarligt tillstånd. Tala med din läkare om du är orolig för återkommande jäst.


 • Previous:nothing Next:hur man får frisk

  Relaterade artiklar


 • hur du får ut mesta möjliga nytta av varje läkarbesök
 • vad är hormonbehandling?
 • Hur man väljer en diabetiker insulinpump
 • modern använt metadon och effekterna på det nyfödda barnet
 • information om glioblastoma multiforme
 • Vilka är de typer av hjärta söker?
 • hur man hanterar ilska hos barn
 • Hur fungerar ett aqua-chi arbete?
 • Hur identifiera jäst överväxt
 • hur lätt lindra fot smärta under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com