hur man får frisk

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-06
Är det dags för en förändring? Vill du få i form? Vill du må bättre? Vad sägs om bara förbättra din hälsa? Bra! Nu är det dags att få en bättre och hälsosammare dig! . Följ dessa tips

Du behöver:.
Motivation, hälsosam mat, villig inställning
.


1.
1. Motion. Motion är bra för din kropp. Det finns så många olika sätt att utöva. Promenader, simning, aerobics, Jazzercise, Cykling, rullskridskor, jogging, yoga, etc. Om du har ont om kontanter du kan utöva med lite pengar. Gym är ett utmärkt sätt att få tillgång till träningslokaler. Gör det roligt! Om du behöver en skjuts du kan prova en en gång besök med en personlig tränare, be om att tränare hjälpa till att utforma en workout rutin perfekt för dig.
2.
2. Drick mycket vatten! Vi vet att vi bör dricka vårt 6-8 glas vatten. Prova Crystal Light, jag älskar smaken saft det smakar Kool-Aid. Carrie en vattenflaska med dig hela tiden. Och se till att dricka mycket vatten under hela dagen.
3.
3. Äta hälsosamt. Inte hoppa över frukt och grönsaker. Kontrollera din lokala livsmedelsbutiker, några av dem har utbildning klasser på näring. Följ matpyramiden. Din läkare är en bra resurs att prata med om hur du ändrar din diet. Håll ett livsmedel blogg. Journalföring hjälper dig att hålla tarmkanalen. Sedan igenom vad du har ätit och justera vid behov.
4.
4. Vila! Alla behöver sova. Ställ en icke-negotible mål att få tillräcklig sömn. Sömnbrist kan skapa många frågor. Glöm inte att RELAX också. Good Night!
5.
5. Njut av fritidsaktiviteter. Golf, sticka, Cook. Har några roliga aktiviteter som hjälper dig att njuta av livet. Avsätta tid varje vecka för "du" tid. Du kan läsa, titta på en film, eller få massage. Tänk bara på att ha tillräckligt med tid för dig.
6.
6. Tidning, meditera, eller skriva en dikt. Var noga med att ge uppmärksamhet till din emotionella hälsa. Om du kämpar känslomässigt försöka ventilation till en vän eller se en rådgivare.
7.
7. Avsluta dåliga vanor. Detta kan innebära att sluta röka eller om från koffein. Försök att byta ut dålig vana med en bra vana.
8.
8. Glöm inte finansiella hälsa! Skapa och följa en budget. Om du är i skuld, skapa en plan för att betala det av. När hanteras på lämpligt budgetering kan vara roligt. Tilldela låtsaspengar och njuta av att spendera dem. Vara ansvarig för genom att betala räkningar i tid och spara till pensionen. Om du sitter bakom och räkningarna hålla tornar upp-betalning arrangemang och håll dig till dem.
9.
9. Var andligt sunda. Försök läsa en bra bok positiv eller sjunger. Gör något som väcker anden inom dig.
10.
10. Spara tid för ett socialt liv. Converse med vänner eller hjälpa till med välgörenhet 5k. Volontärarbete är ett bra sätt att ge tillbaka samtidigt som nya vänner!

Tips och varningar


 • Var noga med att rådgöra med din läkare för all hälso frågor. Rådgör med din läkare innan du börjar din träning rutin.


 • Previous:nothing Next:hur man kan slå premenstruella syndrom med beprövad diet

  Relaterade artiklar


 • tidiga tecken på äggledarna graviditet
 • hur man kan slå endometrioisis 72 - förstå urin studier och endometriebiopsi
 • Definitionen av ischiasnerven
 • orsakerna till spädbarn svampinfektioner
 • hur man hittar en läkare för hormonbehandling
 • hur man kan stoppa bröst från att växa
 • hur man kan öka höjd
 • Vilka är symtomen och behandling av huvudlöss?
 • effekterna av kolon rensningen
 • effekten av behandlingen i mörkret på ögonen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com