hur man förhindrar uppsvälldhet under graviditeten

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-04-08
Uppblåsthet är en av de vanligaste biverkningarna av graviditeten. När graviditeten orsakar uppblåsthet det är ett tillstånd som kallas ödem eller mindre formellt "vatten vikt. " Vanligast detta tillstånd är ofarligt. Det orsakas då överflödig vätska kapslar inom kroppens vävnader. Ödem förekommer vanligen i anklar, fötter, ben och armar. Det kan vara mycket obehagligt. Medicinering är inte ges till dem med ödem under graviditeten men det finns några saker du kan göra för att minska förekomsten
1.
Tänk på din kost. Ett bra första steg för att förebygga svullnad under graviditeten är du tittar på dina natrium intag. Undvik processad mat till varje pris och när det är möjligt har låg natriumhalt livsmedel. När allt orsakar natrium uppkördhet oavsett om du är gravid eller inte. Dessutom, se till att dricka sex till åtta glas vatten om dagen. Då görs njurarna att ordentligt göra sitt jobb och ironiskt befria kroppen av överskottsvatten.
2.
Avstå från åtsittande kläder. Det enklaste du kan göra för att förhindra uppblåsthet är att bära löst sittande kläder. Snäva byxor och särskilt trånga skor kommer att begränsa din blodflödet. Din kropp är redan upptagen och på kanten förbereda sig för ditt barn. Åtsittande kläder bara förvärra redan vilande kapacitet uppblåsthet.
3.
Höj uppblåsthet områden som är utsatta. Höjning tillåter blodet att flyta bort från problemområdet snabbt minska eventuella uppblåsthet som redan kan förekomma. Dessutom kan upphöja dagligen förhindra svullen inträffar i första hand. Medan du kopplar av eller när du sover helt enkelt vandra upp fötterna på ett bord eller några kuddar. Dessutom placerar armarna på kuddar också.
4.
Delta i regelbundna tränade. En låg påverkan konditionsträning ordning på 30 minuter om dagen är det mest effektiva sättet att förhindra uppblåsthet. Gå promenader eller simning som en låg intensitet sätt att öka blodcirkulationen.
5.
Massage dina ben, fötter och armar regelbundet. Som fastställs i tidigare steg, är tillräcklig blodcirkulation de viktigaste förebyggande för uppblåsthet under graviditeten. Väder du massera dina problemområden själv eller har en älskad hjälpa dig, se till att massera dagligen.


Previous:nothing Next:post-abort information

Relaterade artiklar


 • Hur man vet om ditt barn är lite förälder
 • återvinningsgrad definition
 • hur man förbereder för dagkirurgi
 • Gerd symtom hos småbarn
 • Vad är sadelväskor på kvinnor?
 • om dödfödda barn
 • vad är Botox & hur fungerar det?
 • Vilka är symtomen på gallblåsa smärta?
 • definition av antikoagulantia
 • vad är ett fält vision synundersökning?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com