hur man kan slå premenstruella syndrom med beprövad diet

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-04-06
Premenstruella syndrom effekter över 70% till 90% av kvinnor före klimakteriet i USA. Det definieras som felaktig funktion av äggstockarna i samband med kvinnors menstruationscykel, effekter det en kvinnors fysiska och emotionella tillstånd, och ibland stör det dagliga aktiviteter som en följd av hormon svängningar. Syndromet förekommer en till två veckor före mens och sedan minskar när de börjar
1.
Förutom konventionell behandling har många kvinnor med PMS sökt hjälp från herbalist och andra specialister med viss framgång. I själva verket ingen roll hur bra medicinen är, hur effektiva de örter, hur bra självhjälp programmet, etc. utan att ändra eller lägga till livsmedel som innehåller höga halter av antioxidanter, vitaminer, mineraler och näringsämnen, är åter förekomst av symtom så hög som 100%. Den serie av premenstruella syndrom och kost har använts av många kvinnor med PMS med hög lyckad kurs. Några av dem såg deras syndrom försvinner efter 6 månaders fortsatt dieter och några såg dramatisk förbättring av sina symtom. Jag minns för några år sedan, berättade en av de kinesiska herbalist mig "äta för att sjukdomar, äta för att förebygga, äta för att bota eller äta för att dö", är din kropp din, är det upp till dig att ta hand den eller skada den .
2.
I. Grapefrukt
Det rekommenderas att dricka ett glas rent och ekologiska juicer grapefrukt om dagen.
1. Vitaminer
Grape frukt innehåller höga halter av vitamin C och andra vitaminer som A, B-komplex som bara för att öka den elastiska av kapillärväggen men också öka effektiviteten i transport av information mellan celler och därigenom hjälper, minskar risken för nervös spänning bland annat depression, ångest och känslomässig och fysisk stress.

2. Bioflovonoid
Den innehåller också bioflavonoid som främjar vår kropp hälsa genom att stärka inte bara de fina blodkärlen och andra bindväv i kroppen, utan också bidrar till minskade risken för insulin fluktuationer (quercetin) och inflammation och infektion (antioxidant).

3. Mineraler
Grape frukt innehåller höga halter av magnesium och kalium. Som vi vet medan kalium är viktigt att reglera nivåerna av natrium och minska risken för vätskeansamling i kroppens vävnader, hjälper magnessium inte bara som en signalsubstans förstärkare men också kontrollera nivån av glukos och insulin i blodet genom att öka leverfunktionen i galla produktion och reglering av bukspottkörteln i insulinproduktion.

4. Lykopen
Lykopen är kraftfull antioxidant som inte bara bidrar till att skydda invasionen av bakterier och virus och mot bildandet av fria radikaler, det ökar också immunförsvaret att reglera den allergiska reaktionen därmed minska risken för premenstruella symtom orsakade av miljö reaktion.

5. pektin fiber
Det innehåller också pektin fiber som hjälper till att minska risken för förstoppning och diarré, vilket ökar matsmältningssystemet att absorbera viktiga näringsämnen som finns bristfälligt för en del kvinnor med PMS.
Grapefrukt innehåller vissa kemiska föreningar som naringin och bergamottin som hindrar vissa konventionella mediciner inklusive betablockerare och ciklosporin bör du kontakta din läkare om du tar några läkemedel.
3.

II. Apple
Det rekommenderas att du äter ett äpple om dagen.
1. Fytokemikalier
Apple innehåller fytokemiska föreningar inklusive quercetin, epicatechin och procyanidin B2 som är kraftfulla antioxidanter och oregelbundna celler tillväxtreglerande vilket ökar immunförsvaret i kampen mot infektion och inflammation, inklusive det reproduktiva systemet.

2. Hormoner booster
Det innehåller också ämnen som bidrar till att öka produktionen av signalsubstansen acetylkolin, ökar därmed nervös funktion i transport av information och mot degeneration av kroppens vävnader och celler som leder till att minska risken för brist på grund av åldrande.

3. Förstoppning
Apple innehåller också höga halter av fiber som inte bara bidrar till att minska risken för bildning av dåligt kolesterol, men också öka rörligheten i tjocktarmen muskler därmed minska risken för förstoppning och ryggmuskeln spam för vissa kvinnor med PMS.

4. Mineraler och vitaminer
Även äpple innehåller mindre vitaminer och mineraler än andra frukter, det är vitaminer och mineraler koncentration är tillräckligt bra för att hjälpa till att reglera de sympatiska funktion, produktion av insulin, nivåer av glukos och många andra premenstruella symptom.

5. Njure
Det ekologiska juice hjälper till att öka funktionen av njurarna i urin utsöndring resulterar i att minska risken för vattenretention och viktökning.
4.
III. Orange
t rekommenderas att du dricker en klass av organiska apelsinjuice eller eller äta en apelsin om dagen

1. Folsyra
Folsyra är nödvändigt för produktion av friska röda blodkroppar och förebygga anemi, ökar därmed blodcirkulationen och syreupptagningen vilket resulterar i att minska risken för nervösa spänningar inklusive förlust av energi, nedsatt koncentrationsförmåga, yrsel, trötthet och trötthet.

2. Vitaminer och mineraler
Orange är rik på vitaminer och mineraler, förutom att ha många fördelar som vi nämnde i tidigare artiklar innehåller den också fosfor som är viktigt att förhindra hypofosfatemi orsakar symtom på muskel-och neurologiska leverfunktion, vilket resulterar ökar risken för mer allvarliga av oro och symtom på PMS.


3. Väg förlust och vätskeansamlingar
Dricka ekologisk apelsinjuice eller äta apelsin dagligen hjälper till att rena matsmältningssystemet ökar därmed matsmältningssystemet att absorbera vitaminer och mineraler och minska risken för förstoppning och viktminskning.

4. Lever
Det bidrar också till att minska risken för en fettlever ökar därmed leverfunktionen fett och protein metabolism genom bättre utsöndring av galla resulterade i att minska risken för nervösa spänningar orsakar premenstruella smärta och kramper och stress.

6. Njure
Orange innehåller vitaminer som hjälper till att minska risken för njursten genom att minska koncentrationen av urinen tyckte bättre urinutsöndring leder till ökade funktion njurarna i regleringen halterna av vätska i kroppen hölje vätskeansamling.

5.
IV. Linfrö

1. Prostaglandiner hormon
Flaxsseed innehåller höga halter av omega 3-fettsyror som är nödvändig för att balansera halterna av andra fettsyror vilket resulterar i att minska risken för över produktionen av vissa hormon i prostaglandiner familjen leder till premenstruella smärtor och kramper.

2. Hormonbalansering
omega 3-fettsyror inte bara bidrar till att minska risken för mensvärk och kramper, ökar också levern att reglera nivåerna av dåliga östrogen i kroppen som leder till hormon balans mellan östrogen och progesteron.

3. Förstoppning
Det innehåller också höga halter av fiber och kan användas som laxermedel för att hjälpa tjocktarmen muskeln att flytta pall därmed minska risken för förstoppning för en del kvinnor med PMS.
4. Cirkulationssystem
Linfrö hjälper till att avlägsna de nivåer av dåligt kolesterol från blodet och bli pesten bifogas kärlväggen ökar därmed cirkulationen system för att tillhandahålla syre och näringsämnen till kroppens celler vilket resulterar i att minska risken av yrsel, förlust av intresse, trötthet och utmattning.

5. Lignan
Lignan är en av de stora fytoöstrogen som hjälper vår kropp att reglera nivåerna av östrogen som är avgörande för kvinnor med PMS. Det bidrar till att ockupera östrogenreceptorer därmed minska risken för överproduktion av de dåliga östrogen resulterar i att minska risken för premenstruella syndrom.

6. Mangan
Linfrö förutom innehåller höga halter av vitamin B-komplex, zink, magnesium och kalium, innehåller den också höga halter av mangan som är avgörande för att stabilisera nivåerna av blodsocker, därmed minskar risken för mat och socker begäret.
6.
V. Nötter och frön

1. GI
Nötter och frön rang mycket låg i GI index, innebär det kolhydrater i nötter och frön är långsammare än många andra för att lösa ut glukos i blodet under kolhydrater syntes därmed minska svängningarna i nivåerna av insulin i blodet vilket resulterar i att minska risken för diabetes och symtom på mat och socker sug.

2. Cirkulatorisk funktion
Tuts och frön har visat sig ha god effekt i cirkulationssystemet inklusive kranskärlssjukdom eftersom nötter och frön hjälper till att minska halterna av dåligt kolesterol, vilket leder till att öka blodcirkulationen och transport av syre till kroppscell därmed minska PMS-symptom.

3. Essentiella fettsyror
innehåller mycket höga halter av omega 3 fettsyra som är nödvändig för att balansera nivåerna av fettsyror i kroppen. Brist på Omega fettsyror 3 minskar levern i utsöndring av galla orsakar hormon obalans och premenstruella smärtor och kramper.

4. Zink och järn
De innehåller även zink och järn. Även zink inte bara hjälper till att reglera produktionen av hormonet prolaktin och insulin leder till att minska risken för bröst ömhet och mat och begär efter sötsaker, järn hjälpa till att förbättra blodcirkulationen i absorbera syre som är avgörande för kvinnor med PMS med symtom på minnesproblem .

5. Lever längre och friskare
för vad någonsin skäl har vissa studier visar att människor äter mycket nötter och frön leva 3 år längre och friskare än de som inte gör det och folk som äter nötter tenderar att äta mindre skadliga skräpmat.

7.
VI. Olivolja
Top olivolja på din parabolantenn är det bästa sättet att få alla nytta av det.


1. Antioxidanter
Olivolja innehåller höga halter av, vitamin E triterpenes och fenoler som bidrar till att förbättra immunförsvaret i kampen mot oxidation reaktioner i nervsystemet inklusive hjärnan som genom att ta bort fri radikal halvfabrikat, och hämma andra oxidationsreaktioner genom att oxiderat sig därigenom minska många symptom på PMS orsakade oxidation hjärncell.

2. Linolsyra
Linolsyra är fleromättade fettsyror, vilket är viktigt för konvertering till arakidonsyra (AA) sedan PGE1 eller 3. Brist på linolsyra orsaka mer omvandling av AA till PGE2 resultimg ökar risken för premenstruella kramper och smärta i buken regionen.

3. Alpha linolsyra
Olivolja innehåller mycket höga halter av alfa-linolsyra som är en form av Omega 3 fettsyror och är avgörande för levern i bibehålla balansen av andra fettsyror vilket resulterar i att öka leverfunktionen hos östrogen reglering och inskränkning risken för hormonell obalans.

4. oleocanthol
Olive innehåller oleocanthol bredvid är en av många antioxidanter i olivolja olivolja, hjälper det alo att immunfunktion minska inflammation och svullnad genom att binda genom bindning till receptorn kortisol i kroppen, inklusive könsorganen.

5. Leverfunktion
Olivolja hjälper till att öka leverfunktionen utsöndring av galla, vilket ökar levern i regleringen av insulin produktion av bukspottkörteln vilket resulterar i att minska risken för insulin fluktuationer och minska risken för gallsten.
8.
VII. Kelp1. Vitaminer
Kelp innehåller många vitaminer inklusive Vitam

Previous:nothing Next:orsakerna till uppblåsthet

Relaterade artiklar


 • om högt blodsocker och graviditeten
 • hälsofördelar med silverax
 • gallsten rättsmedel
 • orsakerna till humörsvängningar
 • hur du njuta av din pension.
 • hur till återvinna från alkoholhaltiga leverskada
 • vad är betydelsen av nukleinsyror?
 • vad är orsakerna till gröna avföring?
 • ögonproblem hos spädbarn
 • tecken på oregelbundna menstruationer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com