hur man köper lagliga droger på nätet

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-04-13
Dessa dagar, nästan alla har hört om att köpa droger på nätet. Allt från vanlig förkylning till receptbelagda narkotika kan förvärvas via Internet, och ibland på en stor rabatt. Men är det lagligt? Ack, ibland är svaret nej. Många online-apotek inte följer rättspraxis vid tappning av läkemedel via webbplatser, och det kan innebära lägre kvalitet och säkerhet

Du behöver:. .
Recept
Internet.


1.
Få ett giltigt recept. Även webbplatser finns som erbjuder receptbelagda läkemedel utan recept från din egen läkare, nästan alla är olagliga. Kontrollera noga via en pålitlig källa som PharmacyChecker. com att se om de är äkta. För närvarande är det enda webbplats med amerikanska godkännande erbjuda recept på nätet är KwikMed. com.
2.
Gör din forskning. Många webbplatser erbjuder extrema rabatter på läkemedel. Tyvärr är det ofta eftersom de mediciner de bryr sig inte är lagliga, eller säkert. Leta efter apotek som är medlemmar i Verified Internet Pharmacy Practice Sites (eller VIPPS) program. Apoteken i detta program uppfyller krav för statligt tillstånd och kvalitetsstandarder, och alla är på upp och upp.
3.
Se till att webbplatsen är säker. Aldrig betala via bankväxel eller Western Union, och kontrollera att webbplatsen skickar säkra transaktioner kreditkort. E-kontroller är förmodligen det säkraste sättet att betala.
4.
Sök efter ett företag du kan kontakta. Välj en webbplats med ett telefonnummer, så du kan prata med en levande person om det finns ett problem med din beställning. Åtminstone bör de erbjuda en e-kontaktformulär. Titta även för en webbplats som erbjuder kontakt med en faktisk farmaceut.
5.
Kontrollera om dåliga recensioner. Att forska i förväg kan verkligen hjälpa dig att undvika bedragare och andra olagliga metoder. Prova Googla för recensioner av webbplatsen du plocka, eller kolla RipOffReports. com eller Scam. com för mer info.


Previous:nothing Next:vad är valeriana för?

Relaterade artiklar


 • symtom på sköldkörtelrubbningar problem under graviditeten
 • vad är inåtväxta hårstrån?
 • hur man får arbete gå
 • hur man kan stoppa barns mardrömmar
 • vad som orsakar magsyra?
 • symtom av dricksvatten inte tillräckligt med vatten
 • Definitionen av binjure
 • orsakerna till smärtsamma bröst hos män
 • hur ska sluta ta orto tri-cyclen
 • hur man har en väl avvägd dag
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com