hur man ska behandla förhöjt enzymer

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-04-24
Förhöjda enzymer kan orsakas av en mängd olika saker. Alkoholism, hepatit, mediciner, diabetes och infektioner är bara några syndarna som kan orsaka en förhöjning av blod enzymer. Den bästa behandlingen för förhöjda leverenzymer är att hålla sig borta från den skyldige om möjligt. Om du inte har förhöjda leverenzymer, kan du behandla detta problem utifrån ett helhetsperspektiv med en

Du behöver "blod och lever rena. ".
4 msk
 Epsom salts3 dl vatten u00BD kopp ljus oliv oil2 /3 kopp färsk citronsaft, eller rosa grapefrukt juice20 droppar tinktur av svart walnutPint jarStraw.


1.
(2:00 pm)
Börja rengöra på en lördag kväll, eller en dag då du kommer att från jobbet i två dagar och kan vara hemma, eftersom det rena kommer att kräva att du bo nära ett badrum. Ta inga läkemedel som du kan göra utan under denna rengöra. Blanda Epsom salter och vatten i en behållare (detta gör fyra portioner). Sätta detta i kylskåpet för att få mycket kallt. Ät inte någonting efter denna punkt i dag.
2.
(6:00 pm)
Drick en portion (3 /4 kopp) av Epsom saltlösning. Ställ olivolja och saften ur värmas till rumstemperatur.
3.
(8:00 pm)
dricka en kopp u00BE portion av Epsom saltlösning .
4
(9:45 pm)
Lägg u00BD dl ljus olivolja till pint burk. Tillsätt citron-eller grapefruktjuice och tinktur av svart valnöt . Lägga locket på burken och skaka lösningen hårt tills det blandar. Du kommer troligen att besöka toaletten ganska ofta nu.
5.
(10:00 pm)
drick blandningen du bara förberedd. Du kanske vill äta lite honung mellan klunkar för att hjälpa den gå ner, eftersom denna blandning smakar fruktansvärt. Försök att få alla blandningen ner inom 15 minuter om möjligt. Nu är du redo för sängen, se till att lämna ett ljus på som du kan behöva göra en snabb resa till badrummet under natten
6
(Nästa morgon) <. . br /> Ta din tredje dosen av Epsom salt blandning. Det är bäst att inte ta denna dos innan 06:00 Ta olivolja blandning ur kylskåpet och låt den värma upp.
7.
(Två timmar senare)
Ta din sista dos av Epsom salt blandningen.
8.
(Två timmar senare)
börjar äta igen nu. Det är bäst att börja med några fruktsaft, därefter lite senare kan du ha lite frukt. Ungefär två timmar efter detta, är det OK att äta vanlig mat. Men är det bäst att göra din första måltid en ljus. Du kan återgå till normala måltider efter det.

Tips och varningar


 • Du kan räkna med att få diarré i ett par timmar efter påbörjad EPSOMSALT blandning (CureZone . com /rengöra /lever /huldas_recipe. asp). Detta är normalt och att vänta eftersom kroppen utrensningarna sig av toxiner. De diarré bör upphöra vid utgången av den andra dagen. Om den inte och du börjar bli uttorkad, se din läkare så snart som möjligt.


 • Previous:nothing Next:Skälen för ett urinvägsinfektion

  Relaterade artiklar


 • om stress och ångest
 • tecken och symtom på en sulfa allergi
 • hur man fixar en igensatt mjölk kanal för amning mammor
 • Vilka är de typer av hjärta söker?
 • fördelar och nackdelar med online-apotek
 • hur man undviker blåmärken
 • övre buksmärta symtom
 • hemolytiska streptokocker symtom
 • hur man förebygger ont i lederna när du drar ogräs
 • effekterna av njursten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com