hur man undviker sulfiter

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-30
Känslighet för sulfiter är inte ett ovanligt problem. Det uppskattas att en procent av befolkningen lider ifrån sulfit känsliga. Sulfite känslighet kan debutera i alla åldrar, ibland inte förklara sig förrän långt in i medelåldern. Ofta sulfite känslighet är uppenbara, manifesterar med svår väsande andning efter att ha ätit eller druckit ett livsmedel eller dryck som innehåller sulfiter. Andra gånger symtomen kan vara subtil med mild bukbesvär, illamående, diarré, ihållande huvudvärk och hudirritation efter att ha utsatts för sulfiter. . Om du lider av sulfitlut känslighet, här är hur man undviker sulfiter i mat och dryck

Du behöver:
mycket vatten /vätskor
. hosta medicin w /dextrometorfan i.
Honung och varmvatten.


1.
Det enklaste sättet att undvika sulfiter är att hålla sig borta från emballerat bearbetade, mat som soppa mixar, förpackat gelatin, sås blandar, bakad varor, sylter, fruktgeléer, pålägg, och torkade potatis. Detta är bara en ofullständig lista över livsmedel som innehåller sulfiter.
2.
Flytande produkter för att undvika inkludera förpackad juice, lönnsirap, öl, och alla viner.
3.
Torkad frukt och räkor bör också undvikas.
4.
Restaurang matsal kan vara ett problem, särskilt för restauranger som använder förpackade livsmedel och mixar. Sallad barer på vissa restauranger och butiker använder emellanåt spray på sulfiter att göra frukt och grönsaker se fräschare ut.
5.
Ett sätt att minska risken för exponering för sulfiter är att köpa ekologiskt livsmedel och drycker eftersom sulfiter är inte tillåtna i ekologiska produkter.
6.
Det finns listor tillgängliga på internet av vissa livsmedel som innehåller sulfiter, men försiktighet bör ändå användas vid inköp av någon typ av förpackade livsmedel. Sulfite innehåller beståndsdelar fortfarande kunde ha använts i tillverkningsprocessen.
7.
Den enda behandling för sulfit känslighet är klar skatteundandragande.


Previous:nothing Next:Hur man väljer ett säkert över receptfria läkemedel

Relaterade artiklar


 • hur man köper och använder automatisk piller dispensrar
 • om omvårdnad för äldre
 • Vilka är orsakerna till att en försenad menstruationscykel?
 • Hur länge klimakteriebesvär sista?
 • hur du ska justera glasögon för att passa bekvämt på öronen
 • chockerande fakta om rökning
 • sköldkörtel misslyckande och vad som orsakar det
 • Vad orsakar gula tånaglar?
 • hur man får max ur en massage
 • Hur fungerar 3D ultraljud arbete?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com