naturliga urinvägsinfektion behandling

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-09
Urin är i allmänhet sterila. Den utövar inte bakterier, virus och svampar. Allt som bär är salter och vätska kroppen avfallsprodukter. Därför, i motsats till den allmänt rådande uppfattningen är urinvägsinfektion (UVI) inte orsakas av urin utan av befolkningen av organismer som finns i värdens mag-tarmkanalen och klamra sig fast i urinröret. UVI är i allmänhet botas och hanterbar, men det krävs en omedelbar och effektiv behandling för att förhindra allvarliga komplikationer

gemensamma UVI Behandling

En person som lider UVI vanligtvis genomgår ett urinprov för att fastställa orsaken till infektionen. Vanligtvis kommer patienten ordineras att använda ett antibiotikum att döda infektionsskapande bakterier eller svamp. För enkla infektioner kan en patient sättas under en tre dagars antibiotikabehandling. Allvarliga infektioner kan ta längre tid än sju dagar av antibiotikabehandling. Medan ett antibiotikum är bevisat effektivt avdödar sjukdomar och infektioner som orsakas av organismer, bär det också vissa hälsorisker på grund av biverkningar, särskilt vid långvarig användning av antibiotika. Mot denna bakgrund naturligt UTI rättsmedel nuvarande säkrare än effektiva behandlingar som inte levererar besvärande biverkningar.

Naturläkemedel

Naturliga urinvägsinfektion behandlingar är oftast växt-och livsstil-baserade. De är också billigare och mer lättillgängliga. Alternativet för denna typ av behandling varierar från mat, örter till saker som du vanligtvis hittar i ditt kök. Att upprätthålla ett bra flöde av urin är bra att hantera infektioner. Öka ditt vätskeintag hjälper kroppen att effektivt späda ut och spola bort oönskade ämnen. Dricka en blandning av u00BD tsk. bakpulver i 8 oz. av vatten är en av de klassiska köket UVI åtgärda. Med en lätt lösning av bikarbonat i ditt system höjer balans syra bas sur urin, en vanlig infektion symptom. Dessutom att vissa frukter du enkelt kan hitta i ditt kylskåp kan faktiskt hjälpa dig att hantera urinvägsinfektion. Att äta färska eller Juiced blåbär och tranbär gör att du kroppen att dra nytta av dess bakterier-hämmande egenskaper. Dessa frukter bär också komponenter som förhindrar sjukdomsalstrande bakterier från sängkläder i urinblåsan. En annan viktig frukt ananas. Detta tropisk frukt befanns bära bromelain, ett enzym som fungerar som en naturlig antibiotika. Tomat är en annan frukt som bär en kraftfull alkaliska effekt som hjälper till att neutralisera kroppen pH, vilket ger dig starkare immunförsvar för att förhindra uppkomsten av UVI symtom.

C-vitamin tillskott

Bortsett från frukt källor, med C-vitamin tillskott hittades effektivt för att förebygga eller hantera återkommande urinvägsinfektioner. C-vitamin hjälper till att hålla urinblåsan friska och garantier hälsa mot intrång sjukdomsalstrande bakterier och organismer.

Aromaterapi

Den lugnande och avslappnande effekt av aromaterapi, i kombination med traditionell massage, är kända för att förbättra hälsan. Med det, hjälper det lindra kroppen till besvären som väckts av UVI symtom såsom buksmärtor och svullnad.

Den helande kraften i örter

Antingen i tinkturer eller te, den kraftfulla, anti-bakteriell och anti- inflammatoriska egenskaper av örter, såsom pipsissewa, buchu, echinacea och uva ursi, har länge använts för att avhjälpa smärta och obehag som väcks av symtom på UVI.

Varning

Med naturliga behandlingar, ingen uppmuntras att självmedicinera. Även med växter och örter finns det en god chans att uppleva konsekvenserna av felaktig användning. Söka hjälp av en herbalist eller homeopat innan prova ett naturläkemedel rutin.

Previous:nothing Next:orsaker till bäckenet inflammatorisk sjukdom

Relaterade artiklar


 • hur man förebygger solskador på ditt barn
 • Vilka är riskerna med cigarrökande?
 • prostatacancer kirurgi & nya behandlingar
 • appendix smärtsymptom
 • om gastroschisis
 • hur man kan bli av oanvända läkemedel
 • hur man håller från att växa gråa hår
 • hur man får det bästa hela kroppen arbeta utan någon vikter
 • hur man gör färsk, hemlagad smör
 • effekterna av xylitoltuggummi
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com