om allergi testa läkemedel på barn

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-04-16
Tjugo procent av amerikanerna lider allergier, inklusive allergisk astma. Det är en av fem vuxna och barn. Åtta procent av barn yngre än 6 kommer att ha en födoämnesallergi. Det finns olika typer av allergier, så peka ut orsaken hos barn kommer ofta kräver provning av specifika allergener. Det finns några effektiva och noggranna tester som kan utföras, beroende på vad som är bäst för barnet

Allmänt Utvärderingar

Innan ett barn testas för allergener, individ-och familjeomsorg historia med allergier och astma kommer att beaktas. En utvärdering av barnets och familjens historia ska lyfta fram eventuella allergener som ska testas. Vissa allmänna tester kommer då att tas för att avgöra om barnet upplever reaktioner på allergener. Dessa tester innefattar en fysisk undersökning för att finna tecken på en allergi och tester för att fastställa känslighet för vissa allergener.

hudtest

En av de vanligaste testerna för allergener hos barn är hudtest. Den hudtest är 90 procent korrekt och är även den minst kostsamma och tidskrävande. Huden Testet utförs med ett enkelt stick av en nål på ett barns arm eller rygg. Allergen sätts in i huden för att avgöra om barnet är känslig. Om barnet är allergisk bör en röd, kliande bula verkar inom 15 minuter. Storleken på knölen avgör graden av känslighet. Om knölen är stor, då barnet är mer känslig för allergen. Före detta test bör barn undvika mediciner, såsom antihistaminer.

Blodprov

Liksom hudtestet är blodprov ytterst noggrann och är också ett alternativ till barn som kan vara orolig om att ta hudtest. Blodprovet eller RAST (radioallergosorbent test), sker genom användning av radioaktiva eller enzym markörer som kommer att identifiera tecken på IgE-antikroppar eller allergen hos barnet.

Dieten

Om ett barn har en möjlig mat allergi, då vissa livsmedel, såsom mjölk, vete eller jordnötter, elimineras i barnets kost att peka ut en specifik orsak. Barnet övervakas för fyra till sju dagar att avgöra om det är en minskning i hennes allergiska reaktioner. Om det inte finns några tecken på förändring, då ytterligare livsmedel elimineras tills det finns en positiv reaktion i barnets hälsa. Denna typ av test är alltid svårt att genomföra på grund av barnets matvanor och smak, och även på grund av svårigheten att skilja ut allergener finns i förpackade eller bearbetade livsmedel. Många av dessa allergener finns ofta i dolda ingredienser, därför gör det svårt att avgöra vad som är den exakta orsaken till allergiska reaktioner.

andra tester

Det finns andra tester som kan utföras på barn, men de anses obevisade och ineffektivt. Om en läkare visar något av dessa tester, så är det alltid bäst att söka en andra åsikt. Testerna inkluderar: test cytotoxicitet blod, elektroakupunktur biofeedback, urin autoinjection, hud titreringen, sublingual provocerande testning, candidiasis allergi teori, och basophil histaminfrisättning.

Previous:nothing Next:Syftet med polyper

Relaterade artiklar


 • botemedel för värmevallningar
 • orsakerna till spädbarn svampinfektioner
 • tecken på silikonbröstimplantat brott
 • hem rättsmedel för en kliande hals
 • vad är orsakerna till mastalgia?
 • nackdelarna av Accutane
 • tidiga tecken på tidig pubertet hos flickor
 • hur man får bättre och friskare hud
 • vad är orsakerna till återkommande jäst infektioner eller vaginit?
 • symtom på en adrenalinkick
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com