om deprovera

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-28
Depo-Provera är en form av preventivmedel. Varje 11 veckor Depo-Provera ges genom injektion i en muskel. Injektionerna måste ges i 11 veckors intervall för att detta preventivmedel att arbeta effektivt. När Depo-Provera ges, det kommer att ta hela 11 veckor på sig att avklinga. Detta innebär att det finns inget sätt att minska biverkningarna eller blir gravid under den tiden

Du behöver:
1 burk ren häxa hazel1 pack av bomull balls1 burk av Nutragena natten kräm för fet skin1 wascloth (frotté, mjuk och ren) 1tube av Yves Rocher varumärke rengöringscreme.

Funktion

Depo-Provera fungerar inom 24 timmar om den initiala injektionen ges inom de fem första dagarna av menstruationscykeln. Den hindrar utsöndringen av hormoner som bränsle äggstockarna, vilket resulterar i att ingen ägglossningen. Slemmet i livmoderhalsen också tjockare och detta stoppar de flesta poster av spermier i livmodern.

Effektivitet

Depo-Provera är 99 procent effektivt för att förhindra graviditet då injektionerna ges varje 11 veckor. Depo-Provera inte är effektiva för att förhindra alla sexuellt överförbara sjukdomar. De 99 procent effektivitet Depo-Provera är lika stor som en kvinna som har en äggledaroperation. Enligt Planned Parenthood, kostnaden för Depo-Provera varierar från $ 35 till $ 75 plus kostnaden för tentamen.

Bra kandidater

Bra kandidater för Depo-Provera är de som har en tendens att glömma att ta medicin dagligen, de som har att ta Accutane eller antibiotika på lång sikt, vilket gör konventionella p-piller verkningslösa, de som gillar tanken på att inte ha en menscykel och de som har klaffrelaterade hjärtsjukdom.

varningar

Enligt Planned Parenthood, det finns många som inte bör ta Depo-Provera som en kvinna som är gravid eller tror att hon kan vara, de med onormal vaginal blödning, någon som haft en stroke, leversjukdom , bröstcancer eller en historia av det, blodproppar i ögonen, ben eller lungor, som berörs förlora benmassa och dem som kan vara allergiska mot Depo-Provera.

biverkningar

De biverkningar av Depo -Provera injektioner kan inkludera att inte ha en period, blödning, observation eller andra menstruation oegentligheter. Det kan finnas biverkningar som hånar graviditet som trötthet, illamående och ömma bröst. Vikt förändringar är vanliga med majoriteten av kvinnorna få i genomsnitt tre pounds i slutet av år ett. Depression är också en möjlig biverkning.

Previous:nothing Next:hur man kan sluta röka före graviditeten

Relaterade artiklar


 • hur man ace planerar en snabb begravning
 • orsakerna till kliande hud
 • hur man kan stärka barns muskler
 • hur lång tid tar baby akne senast?
 • mentala utvecklingen hos spädbarn
 • hur man undviker en inåtväxta tånagel
 • Fakta om graviditet och högt blodtryck
 • hur man kan hjälpa till att stoppa och förebygga erektil dysfunktion
 • blödande hemorrojder & graviditet
 • hur man håller ett läger viktminskning hemma
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com