om klimakteriet droger

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-03
Klimakteriet har blivit ett begrepp i dag i kvinnors kretsar. Denna sjukdom funnits lika länge som människor har levt på jorden. Idag klimakteriet har tagit på sig mer mening bland utbildade och hälsomedvetna kvinnor i vår tid. Vad är klimakteriet? Denna artikel kommer att förklara vad det är och erbjuda ett alternativ läkemedelsbehandling

Definition

Menopause är ett medicinskt tillstånd som är unika för kvinnor i mitten av åldrar. Det är en tid i en kvinnas liv när de inte längre upplever det vanliga menstruationscykeln. För att klimakteriet vara helt identifieras i någon kvinna, måste de ha missat sina menstruationer på mer permanent basis. Ibland kvinnor missar sin menstruation under en tid. Detta behöver inte betyda att de är i klimakteriet. Klimakteriet tid identifieras med varandra saknas menstruationer under 12 månader.

Narkomanvården Alternativ

Premarin är en östrogensubstitution medicin som ofta ordineras till kvinnor går igenom klimakteriet. Det minskar klimakteriet symtom såsom ansikts förnimmelser samt de som brukar kallas "värmevallningar", dvs känslor av överdriven värme och plötslig intensiv svettning.

Cenestin

Detta läkemedel används också vid behandling av symtomen vid klimakteriet. Den innehåller syntetisk form av konjugerade östrogen behövs för behandling av klimakteriet skick.

Gabapentin

Gabapentin, som ofta används vid behandling av anfall symptom, har konstaterats av forskare för att vara effektiva vid behandling klimakteriet symtom som heta blinkar. Denna produkt hjälper till att dämpa lite kemisk verksamhet i vissa delar av den mänskliga hjärnan, som förknippas med klimakteriet symtom.

Fluoxetin

Fluoxetin, med varumärket Prozac, är ett av de läkemedel som man vet vara effektiva i behandla klimakteriet symtom såsom värmevallningar. Det tillhör den klass av anti-depressiva medel med seroptonin (SSRI). Forskarna är inte helt säker på den process som leder till värmevallningar, men de börjar utveckla viktig information som har lett dem till att identifiera vilka områden av hjärnan brukar påverkas.

Sertralin

Sertralin, med varumärke Zoloft är ett välkänt läkemedel för behandling av symptom på klimakteriet, såsom depression, trötthet, känslor av värdelöshet och koncentrationssvårigheter. Självmordstankar är också kända att vara förknippade med klimakteriet symtom.

Överväganden

Diet, kalciumtillskott och motion är ofta föreslås vara till hjälp för klimakteriet patienter.

Previous:nothing Next:Definitionen av akut vård

Relaterade artiklar


 • symptom på tidig menopaus
 • hur man undviker baciller året runt
 • Vilka är funktionerna på en massagestol?
 • modern använt metadon och effekterna på det nyfödda barnet
 • symtom på slutskedet alkoholism
 • betydelsen av kolesterol i kroppen
 • feber blister behandlingar för barn
 • hur man känner igen symtomen av en infektion bröst
 • barn probiotika
 • hur man lär sig att inte blinka vid tillämpningen av kontaktlinser
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com