orsaker till ett utslag under brösten

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-28
En utslag under brösten kan vara mycket irriterande, särskilt när ett utslag ständigt utvecklas. Det finns många saker som kan orsaka utslag under brösten, och stora breasted kvinnor tycks påverkas mest. Detta beror på att större bröst tenderar att vika över på bröstet, vilket ger en ficka för fukt utvecklas mellan bröstet och under bröstet. Mindre bröst låg högre upp på bröstet, men vissa små bröst kan lägga på bröstet något på grund av ålder eller bröst ändringar från graviditet.

Bygel Bras

Några bygel bh kan orsaka svettning under brösten om de inte är rätt storlek. . En behå som inte passar antingen för att det är för hårt eller för löst kan orsaka problem. Till exempel kommer en bygelbehå som är alltför snäv tygla brösten, hindrar huden från att andas. Detta kan orsaka bygel att gnugga upp mot bröstet, under bröstet, och ett utslag kan utvecklas. Men en behå som är för lös också orsaka utslag, eftersom materialet kommer att lämna en ficka för svett. Bygel bh är underbara för stöd och täckning, men de är effektiva endast om de passar ordentligt. Få en professionell behå passande kan se till att du bär rätt typ av bh och rätt storlek.

Tunga bröst

Stora, tunga bröst också kan orsaka utslag för att utveckla under, eftersom vikten av brösten kan sätta press på bröstkorgsväggen och alla omgivande vävnader. Kvinnor som har stora bröst också naturligt kan svettas mer på detta område, eftersom det finns mer hud och fett där, vilket lämnar mindre utrymme för huden att andas. Iklädd en stödjande behå eller gå ner i vikt kan hjälpa vissa kvinnor, beroende på deras faktiska storlek.

Svettas

Överdriven svettning kan göra att brösten att utveckla ett utslag. Svetten fastnar under brösten och orsakar irritation. Det är mer sannolikt att hända under ett träningspass eller en varm sommardag. Svetten kan bidra till tillväxt av bakterier och jäst, med ett utslag som följd. För att bekämpa problemet, stänka bakpulver och babypuder under brösten direkt efter en dusch. Men var noga med att torka först, eftersom vattnet absorberar pulver. Under sommarmånaderna, bära en stödjande bomull behå utan bygel, och andas kläder.

Allergier mot Tyger

En utslag också kan utvecklas under eller ens runt brösten på grund av allergiska reaktioner på vissa tyger. Akryl och polyester utslag orsak och klåda för vissa människor. Andra även kan vara känslig för bekämpningsmedel eller andra kemiska ämnen som används under kläder tillverkningsprocessen. Undvik kläder som är gjorda med blandade tyger, så du kan avgöra till vilken tyger du är allergisk. Bär 100 procent ekologisk bomull kläder och behåar.

Bröstcancer

I sällsynta fall kan utslag under eller runt brösten vara ett symtom på bröstcancer. Inflammatorisk bröstcancer är en ovanlig men dödlig sjukdom som sprider sig mycket snabbt. Brösten kan visas att ha en dryghet hudutslag och andra symtom som smärta, trötthet eller en känsla av värme. Utslagen kan vara under en eller båda brösten. Det kan visas under eller i andra delar av bröstet. Uppsök läkare omedelbart om du misstänker att utslag är orsakad av bröstcancer.

Previous:nothing Next:om mjälte

Relaterade artiklar


 • hur man kan stoppa armsvett naturligt
 • hur du döljer hudbristningar
 • hur man ska behandla beteenden som orsakas av Alzheimers
 • sensoriska aktiviteter för barn
 • hur man kan bli av hicka varje gång
 • tecken på en etopic Graviditet
 • hemolytiska streptokocker symtom
 • hur man får gravid med tvillingflickor
 • hur man kan stoppa barns mardrömmar
 • baby astmasymtom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com