symtom av för hög alkoholkonsumtion

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-21
Det finns många symptom på dricka för mycket alkohol. När någon dricker blir ett problem, då symtomen blir mer uppenbar och problematisk. Överdriven konsumtion av alkohol kan leda till allvarliga problem mentalt, fysiskt och socialt. Överdrivet drickande är svårt att täcka upp, och någon nära dig som ett alkoholproblem kommer att ha några eller alla av dessa symtom

Huvudprioritering

Om någon är besatt av att dricka, att nästa dricka blir det enda på hans sinne. Om dricka är det enda sättet för honom att få en bra tid eller om alkoholen måste vara delaktig i alla sociala tillfällen, är chansen att dricka blir för stor del av hans liv.

Sluddrigt tal

Om någon har sluddrigt tal eller ofta snubblar över hans ord under ett samtal, kan detta vara ett tecken på förgiftning. Om detta blir ett normalt mönster och du ser någon prata på detta sätt mer och oftare, då det förmodligen innebär att han dricker mycket.

Personlighetsförändring

Om någon går från hårt arbetande och ansvarsfull att lata och kallelse i sjuk, så är detta ett symptom på överdriven alkoholkonsumtion. Det är också vanligt att han blir irriterad och defensiv, speciellt om ifrågasatte om hans beteende. Summan av kardemumman: Om någon du känner uppför sig som någon helt annan än de själva och beteende är destruktivt, då dessa är röda flaggor

fysiska förändringar

Någon som dricker alltför sannolikt kommer att ta på några fysiska förändringar. såsom viktminskning eller en uppblåst ser i händer och ansikte. Han kommer också att klaga på ont i magen och huvudvärk, och han kan dricka mycket kaffe, speciellt på morgonen. Druckit stora mängder alkohol är inte något som kan döljas under mycket långa. Ju svårare alkoholproblem, desto snabbare kroppen börjar att göra uppror mot alkoholen.

Sömnlöshet och avbruten sömn

När kroppen blir så beroende av alkohol, är det svårt att sova. Sömnlöshet eller avbruten sömn kick i. Det är delvis på grund av skador på nervsystemet, men också eftersom kroppen inte kan gå åtta timmar utan att ha en drink. Det är vanligt att alkoholister att vakna upp med shakes och nattliga svettningar, ta en drink lindrar dessa symtom.

minnesförlust /Blackout

att dricka stora påverkar hjärnan och de minnen som det innehar. Om någon inte minns vad som hände under en binge dricka, det är känt som en blackout.

Få hjälp

Trots ovanstående symptom bara är några av de beteenden som överdrivet drickande kan skapa, är det viktigt att veta att det är andra symptom. Om du misstänker att du eller någon du känner har ett alkoholproblem, finns hjälp.

Previous:nothing Next:kolsyrat vatten kontra vanligt vatten

Relaterade artiklar


 • Vilka är de behandlingsmetoder för ett kejsarsnitt graviditet ärr?
 • tecken på för tidigt klimakterium
 • vad buteljerat vatten är säkert för barn?
 • hur man upptäcker mögel i en lägenhet
 • Vilka är orsakerna till en brännande känsla i tårna?
 • hur man identifierar symtom på tilltäppta artärer
 • orsaker till förhöjda leverenzymer hos barn
 • om cellprov
 • fördelar och nackdelar med morgonen efter piller
 • Vad är springmask?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com